Sporting-Galatasaray maçının hakemi Espen Eskas oldu!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
UEFA Şampiyonlar Ligi Lig aşaması ilk hafta maçında Sporting-Galatasaray karşılaşmasını hakem Espen Eskas yönetecek.

Son 5 Haber
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında 9 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Portekiz temsilcisi Sporting ile yapacağı maçı Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek.
Maçın hakemi Espen Eskas
UEFA'dan yapılan bilgilendirmede, başkent Lizbon'daki Jose Alvalade Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak mücadelede Norveç Futbol Federasyonundan Eskas düdük çalacak.

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi'nde hedef geçen yılı aşmak"
Eskas'ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ile Alf Olav Rossland üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.
Mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında Almanya'dan Christian Dingert görev alacak. Dingerd'in yardımcılığını ise Belçika'dan Bram Van Driessche yapacak.





