Sporting Lizbon Taraftarlarını Heyecanlandıran Paylaşım! Ronaldo...

27.12.2021 - 12:12 | Son Güncellenme: 27.12.2021 - 12:22

Manchester United'da forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yaptığı paylaşım Sporting Lizbon taraftarlarını heyecanlandırdı.

Sporting Lizbon Taraftarlarını Heyecanlandıran Paylaşım! Ronaldo...

Manchester United'da 2009 yılında ayrılan Cristiano Ronaldo, 12 yıl sonra yeniden Juventus'tan Manchester United'a transfer olmuş ve flaş bir transfere imza atmıştı.

Manchester United'dan ayrılabilir

Premier Lig'e geri dönen Ronaldo harika bir başlangıç yapsa da Manchester United'ın şampiyonluk yarışının çok gerisinde kalması sonrasında 36 yaşındaki oyuncunun İngiliz ekibinden ayrılabileceği konuşuluyor.

İlgini Çekebilir
Doğukan Sinik'e karşılık takasla iki futbolcu! Devre arasında...
Habere Git

Sporting'e dönebilir

Portekiz ekibi Sporting Lizbon'da yetişen Ronaldo'nun büyüdüğü ve yetiştiği takıma dönebileceği iddiaları da ortaya atılmıştı.

Ronaldo annesi Dolores Aveiro, Ronaldo'nun Sporting Lizbon'a gelmesi için onu ikna etmeye çalıştığı da bilinen gerçekler arasında.

Ronaldo'dan yılbaşı fotoğrafı

Yılbaşı sebebiyle birçok futbolcu aileleriyle noel fotoğrafı paylaşırken, Ronaldo da bu akıma katılan isim oldu.

Yılbaşı ağacında dikkat çeken hediye

Kalabalık ailesiyle fotoğraf çektiren Ronaldo'nun paylaştığı Instagram görseli gündem oldu. Annesi Dolores Aveiro'nun Ronaldo'ya aldığı hediye dikkatlerden kaçmadı.

Ronaldo'nun paylaştığı fotoğraf taraftarları heyecanlandırdı

Sabah'ın haberine göre; Ronaldo'nun bir gün Sporting Lizbon'a geri döneceğini söyleyen annesi Aveiro, oğluna Sporting Lizbon mağazasından aldığı bir hediyeyi noel ağacının altına koyduğu görüldü. Ronaldo'nun paylaştığı görselde yılbaşı ağacındaki hediye, Sporting Lizbon taraftarlarını heyecanlandırdı.

Manchester taftarı kızgın

Koyu bir Sporting Lizbon taraftarı olduğu bilinen Ronaldo'nun annesinin paylaşımları Manchester United taraftarlarını da kızdırmış durumda.

"Oğlum, ölmeden önce seni Sportign'de görmek istiyorum"

Dolores Aveiro, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir podcast'te şöyle bir itirafta bulundu: Ona zaten söyledim, 'Oğlum, ölmeden önce senin Sporting'e döndüğünü görmek istiyorum'

Senin için hazırladığımız haberler