Sporting Lizbon'dan Anastasios Bakasetas açıklaması

06.05.2022 - 08:38 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 10:10

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas ile ilgilendiği iddia edilen Portekiz ekibi Sporting Lizbon'dan transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Sporting Lizbon'dan Anastasios Bakasetas açıklaması

Trabzonspor'un bu sezonki şampiyonluğunda aslan paylarından birine sahip olan Anastasios Bakasetas'a Avrupa kulüplerinin ilgisi sürüyor. En ciddi iddia ise serbest kalma maddesinin belirlendiği 12 milyon euronun ödenerek Sporting Lizbon tarafından bonservisi alınacağı olmuştu. Portekiz ekibinin transferdeki en önemli isimlerinden Hugo Viana, Yunan yıldız ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

"Listemizde değil"

Süper Lig'de Trabzonspor'un yaşadığı şampiyonluğa direkt etki eden isimlerden biri olan Bakasetas hakkında konuşan Sporting Lizbon Sportif Müdürü Hugo Viana, Damga Gazetesi'ne  yaptığı açıklamada, "Uzun süredir şampiyonluk kupası kazanmayan bir takıma direkt katkı yapmış bir futbolcu elbette değerlidir. Bunu görmezden gelemeyiz. Birçok oyuncu izleme ekibimiz ve transfer komitemizin değerlendirmesinden geçiyor. Ancak kendisi listemizde değil" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Bakasetas'a sürpriz talip! Sporting Lizbon derken...
Habere Git

Bakasetas'ın performansı

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 39 maçta forma giyen 27 yaşındaki yıldız futbolcu, bu maçlarda yaptığı 8 gol ve 8 asistlik katkıyla Karadeniz ekibinin başarısında önemli pay sahibi oldu. Yunan milli takımının formasını da 45 kez terleten Bakasetas'ın güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler