Sporting Lizbon ve Spezia, Bitci ile anlaşmasını bitirdi

Feride Kara
27.02.2022 - 20:02 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 21:04

Sporting Lizbon ve Spezia Calcio, kripto para firması Bitci olan anlaşmalarını bitirdi. Daha önce de McLaren iptal kararını açıklamıştı. İşte detaylar.

Sporting Lizbon ve Spezia, Bitci ile anlaşmasını bitirdi

AJANSSPOR-HABER

Formula 1 takımlarından McLaren Racing'den sonra kripto firması Bitci'ye iki kötü haber daha geldi. İki futbol kulübü, Türk firmasıyla olan işbirliğini sonlandırdı. Portekiz'in önde gelen kulüplerinden Sporting Lizbon ile İtalya'nın Spezia Calcio ekibi, Bitci olan anlaşmasını iptal etti.

Ödeme sorunları nedeniyle

Bloomberg'in haberine göre Sporting Lizbon, ödemelerde yaşanan sorunlar nedeniyle Bitci ile sponsorluk anlaşmasını sonlandırdı. Buna karşın Spezia'nın anlaşmayı bitirmesine dair net bir bilgi edinilemedi. Haberde Bitci'nin ise konuya dair açıklama talebine henüz yanıt vermediği belirtildi. Yaklaşık iki hafta önce McLaren de bir gerekçe belirtmeden Bitci ile olan sözleşmesini bitirdiğini teyit etmişti.

Brezilya ve İspanya anlaşmıştı

Geçen sezon Brezilya ve İspanya milli takımları için fan token çıkartan Bitci, Premier Lig'den Wolverhampton Wanderers, Watford ve İskoçya'nın en büyüklerinden biri olan Rangers için de fan token çakartıyor.

Senin için hazırladığımız haberler