St. James Park’ta 5 gol var, 10 kişilik West Ham mağlup; “Lingard sakatlandı…”

17.04.2021 - 16:30 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 16:32

Son dakika haberleri… Premier Lig’de uzun yıllar unutulmayacak müsabakalardan biri Newcastle United ile West Ham United arasında oynandı. Newcastle, güçlü rakibini 3-2 mağlup etti. İşte detaylar…

St. James Park’ta 5 gol var, 10 kişilik West Ham mağlup; “Lingard sakatlandı…”

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Premier Ligi’nin 32. haftasında Newcastle United, evinde ligin formda ekiplerinden West Ham United’ı mağlup etmesini bildi. Maçın büyük bölümünü (54) 10 kişi oynayan deplasman ekibi; son bölümde beraberliği yakalasa da Newcastle futbolcusu Joe Willock; West Ham’ın maça dair umutlarını bitirdi.

Kıran kırana geçen maçta West Ham Şampiyonlar Ligi için Newcastle ligde kalabilmek için savaştı. Willock’un golünden sonra Newcastle hocası Steve Bruce rahat bir nefes aldı.

Lingard maçı yarıda bıraktı!

Oyunun son bölümünde yere yığılan Jesse Lingard, West Ham’ın sağlık ekipleri eşliğinde oyunu terk etmek zorunda kaldı. Takımının ikinci golünü penaltıdan kaydeden Lingard; maça beraberlik getiren golü atsa da Newcastle’dan Willock, eşitliği bozmuştu.

Maçın ilk yarısında 2-0 öne geçen Newcastle United’ın golleri; 36. dakikada Issa Diop (KK) ve 41. dakikada Joelinton’dan geldi. 73. dakikada Diop bu kez Newcastle ağlarını sarsarak kendisini affettiren golü attı. Bu golden 7 dakika sonra takımın yıldız ismi Lingard, penaltıdan beraberlik golünü Newcastle ağlarına bıraktı. Lingard’ın penaltı golünden sadece 2 dakika sonra sahneye bu kez oyuna sonradan giren Joe Willock çıktı ve maçın skorunu tayin etti.

 

West Ham ağır yaralı

90 dakikanın sonucunda Şampiyonlar Ligi için mücadele eden West Ham United; altın değerinde 3 puanı elinin tersiyle geri itmiş oldu. Ev sahibi Newcastle ise kritik maçtan 3 puan çıkararak 35 puanla 15. sıraya yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler