St. Johnstone Teknik Direktörü Davidson: Turu geçmek istiyoruz

05.08.2021 - 17:27 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 23:24

Son dakika haberleri... St. Johnstone Teknik Direktörü Callum Davidson, Galatasaray deplasmanından sonra açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

St. Johnstone Teknik Direktörü Davidson: Turu geçmek istiyoruz

AJANSSPOR - HABER

 

İskoçya'da önceki sezonu 6. sırada tamamlayıp, İskoç Kupası'nı müzelerine götüren St. Johnstone; UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Galatasaray'ın rakibi oldu. Bugün, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 3. eleme turunun ilk ayağı beraberlikle sonuçlandı. Maç sonrası St. Johnstone Teknik Direktörü Callum Davidson basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Diğer yandan, bir hafta sonra oynanacak (12 Ağustos Perşembe) rövanş maçı için de açıklamalarda bulundu. İşte, Callum Davidson'ın açıklamalarından satır başlıkları.

Davidson: "Bizim de pozisyonlarımız vardı..."

Bizim için çok iyi bir sonuç. Bizim de pozisyonlarımız vardı, Galatasaray’ın da vardı. Buradan, İstanbul’dan bu sonuçla ayrılmak oldukça iyi. Tabii ki ikinci maç zor olacak. Galatasaray oldukça iyi bir takım. İskoçya’da da bizi zorlayacaklar ama elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bir şansımız olursa turu geçmek istiyoruz.

"7 numaraları çok iyiydi..."

Callum Davidson ayrıca, "Galatasaray'ın 7 numarası" diye Kerem Aktürkoğlu'nu kastederek: "Galatasaray'ın 7 numarası çok iyiydi. Onu durdurmaya çalıştık" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler