Stadın duvarı çöktü, facia ucuz atlatıldı!

12.04.2021 - 16:48 | Son Güncellenme: 12.04.2021 - 16:51

2. Lig takımı Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda sağanak yağış nedeniyle heyelan meydana geldi.

Stadın duvarı çöktü, facia ucuz atlatıldı!

AJANSSPOR-HABER

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor'un iç saha maçlarını oynadığı ve uzun zamandır zemin değişmesi nedeniyle kapalı bulunan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda, sağanak yağış nedeniyle heyelan yaşandı.

Polis bariyeriyle kapatıldı

Heyelan sırasında açık tribünlerin üst kısmında bulunan istinat duvarı çöktü. Şans eseri olayda can kaybı olmaması sevindirdi. Öte yandan heyelanın hemen ardından Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri çöken kısmın olduğu yere güvenlik şeridi çekerek polis bariyerleri koydu. 

Aşırı yağmur neden oldu

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, heyelanın aşırı yağış nedeniyle olduğunu söyleyerek, "Bizim üzerinde çalışma yaptığımız projesi hazırlanan bir alandı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumumuzun hastane altında kalan duvarları ile ilgili mevcut çalışmamız var. 

'Can kaybı olmaması sevindirici'

Sağnak yağış nedeniyle hiç tahmin etmediğimiz kale arkasındaki kısımda bir çökme meydana geldi. En sevindirici olay ise herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın olmamasıydı. Gerekli tedbirlerimizi aldık. Bundan sonra inşallah bir sıkıntı olmadan mevsimi atlatırız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler