Steaua Bükreş Başkanı Becali: Galatasaray'ı anlıyoruz

02.08.2021 - 13:23 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 13:50

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali, Morutan'ın Galatasaray'a transferini değerlendirdi. İşte detaylar...

Steaua Bükreş Başkanı Becali: Galatasaray'ı anlıyoruz

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'da Olimpiu Morutan transferi için sıcak saatler yaşanıyor. Oyuncunun takımı Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali, genç Rumen'in sarı-kırmızılı ekibe transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Galatasaray'ı anlıyorum" diyen Becali, ülke basınına konuştu. 

"Galatasaray'ın pozisyonunu anlıyorum..."

Rumen basınından gazeteci Emanuel Roşu'ya konuşan Başkan Gigi Becali: "Galatasaray'ın pozisyonunu anlıyorum. Morutan'ın son 3 maçlık performansına bakarak ben de 3 milyon Euro ödemeyi kabul etmezdim. 8 milyon Euro'yu şu an onun için kabul edemem. Yakında bomba olacak" ifadelerini kullandı. 

Fatih Terim: "Galatasaray yok demez..."

Basın toplantısında Olimpiu Morutan transferi hakkında demeç veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: "Morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Makul bir paraya herhalde Galatasaray yok demez. Hakikaten zevk verecek oyunculardan bir tanesi. O zevki de daha önce abileri burada verdi. Hagi, Popescu ve Ilie hala buradalar. Top ayağındayken herkesin mutlaka oynamasını isteyeceği bir oyuncu, gelişeceğini de düşünüyorum, ben de onu beğeniyorum" yorumunda bulundu.

Morutan'ın istatistikleri

Geçtiğimiz sezon Steaua Bükreş formasıyla 36 maça çıkan Olimpiu Morutan, 8 gol; 13 asistlik performansıyla değerine değer katmıştı. Yeni sezonda 5 maçta forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, sadece Craiova ağlarını sarstı. 

Senin için hazırladığımız haberler