Stefan Kuntz-Abdülkerim Bardakcı'yla görüştü: "Sen olmasan da olur"

İsa Kethüda
14.09.2023 - 08:29 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 08:45

Japonya maçının kadrosundan çıkarılan ve Galatasaray'la antrenmanlarına devam eden Abdülkerim Bardakcı'nın Stefan Kuntz ile özel bir görüşme yaptığı belirtildi.

Stefan Kuntz-Abdülkerim Bardakcı'yla görüştü: "Sen olmasan da olur"

A Milli Futbol Takımı'nın Japonya ile oynadığı özel maçta kadroda yer almayan ancak Galatasaray ile antrenmanlara çıkması sonrası sosyal medyada gündem olan Abdülkerim Bardakcı'nın teknik direktör Stefan Kuntz ile özel bir görüşme yaptığı belirtildi.

Abdülkerim Bardakcı, Stefan Kuntz'la görüştü

Milliyet'te yer alan habere göre; A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Abdülkerim’in, kampa gittiği ilk gün Stefan Kuntz ile özel bir görüşme gerçekleştirildiği öğrenildi.

"Eşim her an doğum yapabilir"

Bu görüşmede, tecrübeli stoperin eşinin hamileliğinin son aşamada olduğunu söyleyip, “Ermenistan maçı A Milli Takımımız için çok önemli. Bu nedenle bu maçta takımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Japonya karşılaşması ise özel bir maç ve eşim her an doğum yapabilir. 

İlgini Çekebilir
Büyükekşi ile Kuntz görüştü! Kritik zirvenin detayları
Habere Git

İzin verirseniz Belçika seyahatine katılmak istemiyorum. Galatasaray’ın tesisleri ile evimin arasındaki mesafe 15 dakika. Bu süreçte antrenmanlara devam edeceğim” dediği bildirildi.

"Japonya maçı özel ve sen olmasan da olur"

Kuntz’un ise buna karşılık, “Ermenistan maçında takımla beraber olmanı ben de istiyorum. Japonya maçı özel ve sen olmasan da olur” dediği dile getirildi. Bu gelişme üzerine Abdülkerim Bardakçı, Ermenistan karşılaşmasının ardından Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

Tesisler yakın olduğu için Galatasaray ile antrenmana çıktı

Abdülkerim de Florya Tesisleri evine yakın olduğu için Galatasaray ile antrenmana çıktı. TFF de resmi sitesinde, Abdülkerim için, “”Hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı” açıklaması yapılmıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor - Beşiktaş maçını yönetecek hakem belli oldu!
Habere Git

Bilindiği üzere Abdülkerim Bardakcı, Ermenistan ile oynanan maç sonrası kadrodan çıkarılmış ve TFF'de şu açıklama yapılmıştı:

"Belçika'nın Genk şehrinde 12 Eylül Salı günü Japonya ile özel maçta karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Kerem Aktürkoğlu dün oynanan Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçirmesi, Abdülkerim Bardakcı ise hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı" 

Milli futbolcu, daha önce de Türkiye'nin Ermanistan ve Hırvatistan ile oynayacağı maçlar için A Milli Takım aday kadrosuna davet edilmiş ancak baş ağrısı şikayeti nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Ancak 28 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın o dönem Bakü'de oynayacağı özel maçın kadrosuna dahil edilmişti.

Bakü'de konuyla ilgili konuşan Bardakcı şu açıklamayı yapmıştı: "Maça 10 gün kala baş ağrısından dolayı bir oyuncu milli takım kampından çıkarılabilir mi? En büyük hedefim milli takımda oynamak. Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım."

Stefan Kuntz ise, "Abdülkerim'in durumu yakın zamanda açıklığa kavuşacak. Perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümü, 2 hafta daha tedavisinin süreceğini söyledi. Biz de böyle bir karar verdik" şeklinde açıklama yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler