TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz Açıklaması

Akın Ungan
23.09.2022 - 14:24 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 14:59

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın mensuplarına açıklama yaptı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ayrılacağı iddialarına cevap verdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz Açıklaması

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım, geçtiğimiz gün UEFA Uluslar Ligi'nde karşılaştığı Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı. C Ligi 1. Grup'ta liderliğini hiç gol yemeyerek, kayıpsız şekilde sürdürmek isteyen Türkiye, bu hedefine ulaşamasa da B Ligi'ne yükselmeyi başardı.

Büyükeşi'den Kuntz açıklaması

Kendi evinde oynadığı maçta Lüksemburg'tan 3 gol yiyen A Milli Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz eleştirilmeye başlandı. Kuntz'un ayrılacağı yönünde çıkan iddialara ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükeşi cevap verdi.

"Stefan Kuntz ile ilgili iddialar kesinlikle doğru değil"

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi "A Milli Takım'da istikrar gerekiyor, Stefan Kuntz ile ilgili iddialar kesinlikle doğru değil. Hocamızın oyuncu tercihlerine saygı duymak lazım." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Karagümrük Kuntz'u hedef aldı! Kulüpten "adalet" vurgusu...
Habere Git

"Hocamızın bir fikri var"

Büyükeşi, "Hocamızın bir fikri var buna saygı göstermek lazım. Bu periyotta bir çözüm bulduk diyor. Bu çözüme başlanan oyuncuları aynı seçtik diyor. Kasım ayında Dünya Şampiyonası var. 1'i Diyarbakır'da İskoçya ile 2.'si Gaziantep'te Çek Cumhuriyeti'yle özel maçımız var. Burada ilave isimler gelecektir. Hocamız elinden gelen çabayı gösteriyor. İnşallah biraz sabredersek güzel neticeler alırız diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler