Stefan Kuntz'un milli takıma çağırmadığı Deniz Undav yılın futbolcusu seçildi

26.05.2022 - 09:40 | Son Güncellenme: 26.05.2022 - 14:45

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Uluslar Ligi aday kadrosunda da yer vermediği genç futbolcu forma giydiği ligde yılın futbolcusu seçildi. İşte detaylar...

Stefan Kuntz'un milli takıma çağırmadığı Deniz Undav yılın futbolcusu seçildi

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları, Litvanya ve Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Stefan Kuntz'un belirlediği 27 kişilik aday kadroya çağrılmayan birçok isim tartışma konusu oldu.

Kuntz'a çağırmadığı oyuncular için tepki var

Fenerbahçe ile özellikle ligin son dönemindeki performansıyla dikkat çene Mert Hakan Yandaş, bu sezon Karagümrük formasıyla küllerinden doğan Emre Mor ve şampiyon Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan Kaplan kadroya davet edilmemesi tepki çekti. 

Deniz Undav'ı yine seçmedi

Alman teknik adamın daha önceki dönemde adı milli takımla anılmasına rağmen kadroya çağırmadığı Belçika Ligi takımlarından Union SG'de forma giyen 25 yaşındaki Deniz Undav'ı, Uluslar Ligi maçları için de tercih etmemesi dikkat çekti.   

İlgini Çekebilir
Mert Hakan isyan etti! "Fenerbahçe'den ayrılmam mı gerek"
Habere Git

Kuntz beğenmedi, yılın futbolcusu seçildi

Stefan Kuntz'un Uluslar Ligi aday kadrosunda da yer vermediği Deniz Undav Belçika'da yılın futbolcusu seçildi. Akşam'da yer alan habere göre; Belçika ekiplerinden Union SG'de kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki forvet gol ve asistleri ile sezona damga vurdu. İngiliz ekibi Brighton'tın bonservisini satın aldığı formdaki golcü Belçika Ligi'nde gol kralı da oldu.

"Hızlı değil, istediğim gibi oldu"

Deniz Undav yılın oyuncusu ödülünü aldığı törende de, "Hızlı olduğunu söyleyemem ama bunlar büyük adımlar oldu. Üçüncü ligden Belçika'nın en üst düzey ligine ve ardından da Premier Lig'e... Bunlar benim için iki koca adım. Bu yüzden çok mutluyum. Her düşündüğümde daha da mutlu oluyorum. Sezonu düşününce de yüzümde tebessüm oluşuyor. Artık kendimi en üst düzeyde test edebiliyorum. Hızlı değil, istediğim gibi oldu." ifadeleri ile görüşlerini dile getirdi.

Deniz Undav bu sezonki istatistikleri

Deniz Undav bu sezon Union SG ile 41 maça çıktı. Belçika ekibindeki 41 mücadelesinde 27 gol atmayı başaran 25 yaşındaki forvet 13 tane de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler