Stefan Kuntz, Letonya galibiyetini değerlendirdi

İsa Kethüda
11.10.2021 - 23:12 | Son Güncellenme: 12.10.2021 - 09:26

Türkiye'nin, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Letonya'yı deplasmanda 2-1 yendiği maç sonrası teknik direktör Stefan Kuntz konuştu.

Stefan Kuntz, Letonya galibiyetini değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Türkiye'nin, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Letonya'yı deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşma sonrası teknik direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu.

"Öncelikle bu bir galibiyet ve sadece 3 puan"

A Milli Takım ile ilk galibiyetini Letonya'ya karşı alan Kuntz, "Öncelikle bu bir galibiyet ve sadece 3 puan. Fakat son dakikada gelmesi bunu çok özel kılıyor. Oyuncularımın yediğimiz golden sonra gösterdikleri reaksiyona çok memnun kaldım. Onlar adına çok sevindim. 

"Hiç mücadeleyi bırakmamış olmaları beni en mutlu eden şey"

Çünkü öz güvenlerinin yetersiz olduğuna dair çok yorum yapılıyordu. Bunun böyle olmadığını gösterdiler. Son ana kadar inandılar. Hiç mücadeleyi bırakmamış olmaları beni en mutlu eden şey.

"Türk halkını mutlu edecek ödül gibi bir galibiyet oldu"

Bugün aldığımız 3 puanı gerçekçi bir yaklaşımla kabul edelim. Bizim 9 puana ihtiyacımız var. Bunun ilk 3 puanını aldık. Şimdi kalan kısmını alacağız ve rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Türk halkını mutlu edecek ödül gibi bir galibiyet oldu. Güzel tarafı bu" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler