Stefan Kuntz: "Sadece Gürcistan ve Türkiye bunu başardı"

Feride Kara
05.06.2022 - 00:35 | Son Güncellenme: 05.06.2022 - 00:40

Türkiye kendi sahasında Faroe Adalarını UEFA Uluslar Ligi maçında 4-0 mağlup ederken A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz: "Sadece Gürcistan ve Türkiye bunu başardı"

UEFA Uluslar Ligi C Grubu'nda Türkiye, Faroe Adaları'nı 4-0'lık skorla geçerek gruba galibiyetle başladı. Maçın ardından Stefan Kuntz açıklamalar yaptı. 

O açıdan memnun değilim

Karşılaşmayı değerlendiren Stefan Kuntz: "Oyuncular  yorucu bir sezondan sonra buraya geldi. Belli konulara özellikle dikkat etmemiz gerekiyor pas baskısı gibi. Genel anlamda skordan çok memnunum ancak neyin üzerinde çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Farklı rakiplere karşı farklı stiller uygulamak lazım. Zayıf rakiplere karşı stoperlerden oyun kurmak gerekir, bunu tam anlamıyla bugün yapamadık o açıdan memnun değilim."

İlgini Çekebilir
Merih Demiral "Enes'in golünü biraz çalmış oldum"
Habere Git

Sadece Gürcistan ve Türkiye başardı

Kuntz Gürcistan ve Türkiye'nin 4 gol attığını belirterek "Uluslar Ligi'nde 26 maç oynandı. Sadece Gürcistan 4 farklı galibiyet aldı. Diğeri de biziz. Bu ne anlama geliyor? Sezonun bu döneminde takımların belli konularda zorluk yaşayabildiğini görüyoruz. Oyuncuların yorgunluklarını dengelememiz gerekiyor. Oyuncu değişikliğini buna göre yaptık. Ferdi, iyi bir başlangıç yaptı. Başarılar diliyorum kendisine"

Senin için hazırladığımız haberler