A Milli Takımımızda Stefan Kuntz Ermenistan maçı 11 tercihlerini yorumladı

Burak Alaca
08.09.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 21:47

A Milli Takımımızın, Ermenistan ile oynayacağı Euro 2024 eleme grubu maçı öncesi teknik direktör Stefan Kuntz kadro tercihlerinin nedenlerini açıkladı.

A Milli Takımımızda Stefan Kuntz Ermenistan maçı 11 tercihlerini yorumladı

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan ile oynayacağı maç öncesi Teknik Direktör Stefan Kuntz ilk 11 tercihnin nedenlerini maç öncesi basın toplantısında açıkladı.

"Atmosfer çok güzel"

Maç öncesi Eskişehir'deki atmosferin çok etkileyici olduğunu belirten Alman teknik adam "Atmosfer çok güzel. Kulaklık takmamız bunun için güzel bir sinyal. Ermenistan'da oynadığımız maçta kendi taraftarları kendilerini desteklemişti. Burada bizim duygumuz ve atmosferimiz daha baskın." dedi.

"İki sol bekimizin olmaması düşündürücüydü"

Sol bek rotasyonundaki eksiklikleri doğrultusunda yaptıkları tercihi değerlendiren Kuntz "İki sol bekimizin bizimle olmaması düşündürücüydü. Ya sağ ayaklı Mert'i ya Onur'u ya da çok genç bir oyuncuyu orada oynatacaktık. Ama ne yazık ki Kazımcan hem hazırlık döneminde hem de takımında fazla süre alamadı. Bu maçların baskısı fazla genç oyunculara bu yükü vermek biraz fazla olacaktı. Biz Cenk'e karar verdik. Birçok maçı Valencia'da bu bölgede oynadı. Onun için yabancı bir mevki değil." dedi.

İlgini Çekebilir
Karagümrük'e Büyükekşi'den kötü haber!
Habere Git

"İleri üçlü umut verici"

Ön tarafta tercih ettiği üçlünün üçlünün potasniyeline değinen Stefan Kuntaz "Öndeki üçlü Kerem, Cengiz ve Barış Alper'den çok umutluyuz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler