Stefan Kuntz takipte!

28.11.2021 - 00:22 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 00:32

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, La Liga'daki Getafe-Mallorca maçına giderek Enes Ünal'ı tribünden izledi. Detaylar haberimizde...

Stefan Kuntz takipte!

AJANSSPOR-HABER

2022 Dünya Kupası şansını play-off'lara taşıyan A Milli Takım, Portekiz ile eşleşti. Ay-yıldızlılar 24 Mart'ta güçlü rakibi ile deplasmanda karşılaşacak. Bu turu geçerse de İtalya-Kuzey Makedonya galibi ile oynayacak.   

Kuntz, Bizim Çocuklar'ı tek tek izliyor

Zorlu maçlar öncesi teknik direktörümüz Stefan Kuntz da mesaisini sürdürüyor. Milli futbolcularımızı mümkün olduğunca canlı izlemeye çalışan Alman teknik adamın son durağı İspanya oldu.  

Enes Ünal'ın maçında gol çıkmadı

Kuntz, La Liga'nın 14. haftasında oynanan Mallorca-Getafe maçını stattan takip etti. Millilerin teknik patronu burada son haftaların formda ismi Enes Ünal'ı izledi. Karşılaşma 0-0 biterken milli golcü 90 dakika sahada kaldı.

Kuntz'un kura yorumu

Stefan Kuntz kura çekiminin ardından "En zor yol C Yolu'ydu, biz de oradayız. Ancak göreve başladığımdan bu yana gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Buraya kadar geldik, bundan sonra da neler yapabileceğimizi hep beraber göreceğiz." açıklamasında bulunmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler