Stefan Kuntz TV yorumculuğunu bıraktı

05.06.2024 - 14:39 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 14:41

Son dakika spor haberleri | A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Stefan Kuntz, televizyon yorumculuğunu bıraktığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Stefan Kuntz TV yorumculuğunu bıraktı

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

A Milli Takım eski teknik direktörü Stefan Kuntz, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla yorumculuğa veda ettiğini açıkladı.

Türkiye'de çalıştığı dönemde Alman Sat 1 kanalı ile yorumculuk anlaşmasını sürdüren ve kanalın yayınladığı birçok maçta görev alan Kuntz, Türkiye'den ayrıldıktan sonra bir süre kulüp çalıştırmadı.

Ancak Alman teknik direktör, 21 Mayıs'ta futbola bu defa yönetici olarak tekrar döndü. Daha önce Kaiserslautern'de başkanlık yapan deneyimli futbol insanı, Hamburg kulübünden aldığı teklif sonrasında kulübün futbol şirketinin spor direktörlüğü görevini üstlenerek Hamburg kulübünün futbol patronu oldu.

Avrupa Şampiyonası'nda Alman RTL kanalı için 17 programlık bir yorumculuk anlaşması bulunan Stefan Kuntz, bugün kulübün internet sitesi ve kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önümüzdeki haftalar ve aylarda tamamen Hamburg'a konsantre olmak istediğini ve kulübün bunu hak ettiğini ifade ederek kendisine anlayış gösteren RTL Televizyonuna teşekkür etti.

Senin için hazırladığımız haberler