Stefan Kuntz'dan milli oyunculara yakın takip! Çağlar Söyüncü...

Orhan Gülek
22.02.2022 - 14:18 | Son Güncellenme: 22.02.2022 - 14:28

Mart ayında yapılacak Dünya Kupası play-offlarına hazırlanan A Milli Takım’da teknik direktör Stefan Kuntz, milli oyuncuları yakından takip etmeye devam ediyor. Son ziyaret Çağlar Söyüncü...

Stefan Kuntz'dan milli oyunculara yakın takip! Çağlar Söyüncü...

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Avrupa’nın ve Türkiye’nin her yerinde oyuncularını takip aldı. Alman çalıştırıcı, hem statlardan hem de televizyondan aday futbolcuları yakından izliyor.

Stefan Kuntz, 2022’ye çok hızlı girdi

Süper Lig maçlarının yanı sıra, Avrupa liglerinde oynayan milli futbolcuları da yerinde seyreden Kuntz, nerdeyse her gün bir ülkede oluyor. 2022’ye çok hızlı giren tecrübeli çalıştırıcı, sürekli yol kat ediyor.

Kuntz, son olarak Çağlar Söyüncü'yü ziyaret etti

Süper Lig maçlarını da yerinden takip eden Kuntz, daha sonra İspanya’da Getafe-Levante maçında Enes Ünal’ı, Fransa’da Metz-Marsilya maçında Cengiz Ünder’i, İtalya’da Inter-Liverpool maçında Hakan Çalhanoğlu’nu seyretti. Başarılı antrenör, İtalya’da ayrıca Atalanta’nın tesislerine de giderek Merih Demiral ile bir araya geldi. Son olarak ise Kuntz, Premier League takımlarından Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü'yü ziyaret etti.

İlgini Çekebilir
Türkiye-Sırbistan maçı ücretsiz!
Habere Git

Stefan Kuntz: "Sonraki durağım: Canım Türkiyem"

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Alman teknik adam "Dün Birmingham'da Çağlar ile görüştüm. Bugün de Chelsea ile Lille arasındaki Şampiyonlar Ligi maçını yerinden takip edeceğim. Sonraki durağım: Canım Türkiyem" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ilk maçı 24 Mart’ta

 

Türkiye, 24 Mart’ta Portekiz’de yapacağı maçı kazanırsa, 29 Mart’ta da İtalya-Kuzey Makedonya galibiyetle ülkemizde oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler