Deniz Undav'ın Belçika Ligi'ndeki şovu sürüyor

25.04.2022 - 09:24 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 09:31

Belçika Ligi takımlarından Union SG'de kiralık olarak forma giyen Deniz Undav şovuna devam ediyor. Takımının Anderlecht'i 3-1 yendiği yıldız futbolcu maça damga vurdu.

Deniz Undav'ın Belçika Ligi'ndeki şovu sürüyor

Stefan Kuntz'un A Milli Takım'a almadığı 25 yaşındaki Deniz Undav Belçika'da adını manşetlere yazdırmaya devam ediyor. Yıldız futbolcu başarılı performansına Anderlecht maçını da ekledi. 

Union, Şampiyonluk Turu'na galibiyetle başladı

Belçika Ligi'nde normal sezonu lider bitiren Union SG, Şampiyonluk Turu Grubu'ndaki ilk maçında sahasında Anderlecht'i konuk etti. Union karşılaşmadan Bart Nieuwkoop, Dante Vanzeir ve Kaoru Mitoma'nın golleriyle sahadan galibiyetle ayrılırken, konuk ekibin tek golü Josh Cullen kaydetti.

Deniz Undav'dan 3 asist

Türk oyuncu Deniz Undav, takımının Anderlecht karşısında attığı 3 golün de pasını veren isim oldu. 25 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki asist sayısını 13'e çıkarmış oldu.

Stefan Kuntz'a mesaj gönderdi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Portekiz ile oynanacak olan Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu maçı öncesi kadyo alınması gündemde olan Deniz Undav'ı tercih etmemesi çok konuşulmuştu.

Alman teknik adam forvet tercihinde Deniz yerine Kasımpaşa ile harika bir sezon geçiren Umut Bozok'u tercih etmişti. Deniz Undav Anderlecht maçında performansıyla kendisini milli takıma aday kadrosuna çağırmayan Stefan Kuntz'a mesa göndermiş oldu. Kuntz'un başarılı performasıyla parmak ısırtan yıldız futbolcuyu ilk milli takım aday kadrosuna davet etmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz açıkladı! Arda Güler, Emre Mor, Deniz Undav...
Habere Git

Premier Lig'e transfer oldu

Sergilediği performansla bir çok takımın dikkatini çeken Deniz Unvad devre arasında 7 milyon Euro'ya Premier Lig ekibi Brighton'a transfer oldu. Yıldız futbolcu sezonu Belçika temsilcisinde tamamlayacak.

Deniz Undav'ın bu sezonki performansı

Deniz Undav bu sezon Belçika Ligi'nde 34 maça çıktı. 25 yaşındaki golcü 34 maçta 25 gol 13 asistlik bir performans ortaya koyduğu. Golcü oyuncu ayrıca, bu sezon takımı Union SG'nin attığı 81 golün 38'ine de doğrudan katkıda bulunma başarısını gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler