Stefan Kuntz çekilişle forma hediye ediyor

09.01.2022 - 20:07 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 20:25

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz Instagram hesabından çekiliş ile imzalı olarak U-21 Almanya, Türkiye ve Almanya forması vereceğini duyurdu.

Stefan Kuntz çekilişle forma hediye ediyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Türkiye'nin başına geçtikten sonra izlediği maçları selfie çekerek sosyal medya hesabından paylaşan Alman teknik adam bu kez çekilişle imzalı olarak U-21 Almanya, Türkiye ve Almanya forması vereceğini açıkladı. 

Stefan Kuntz'u takip edebilirsiniz

Eğer siz de Kuntz'tan forma kazanmak istiyorsanız çekilişe katılmak için yapılması gerekenler ise Instagram'dan Stefan Kuntz’u takip etmek, postu beğenmek ve 2 arkadaşınızı etiketlemek. Kuntz geçtiğimiz haftalarda Uluslar Ligi'nde Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları ile eşleşen Milli Takımımız için "Dışarıdan bakıldığında Türkiye'nin favori olduğunu dile getiren Kuntz, "Dışarıdan bakan bir göz, grupta Türkiye'nin favori olduğunu söyleyecektir. Rakiplerimize de saygısızlık etmek istemeyiz. Sahaya her çıktığımızda kazanmak için oynayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler