Stefano Lavarini: Türkiye'ye karşı kazanabileceğimizin kesinlikle farkındayız

Aleyna Gürgen
23.07.2024 - 11:52 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 12:03

Polonya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın eski Fenerbahçeli başantrenörü Stefano Lavarini açıklamalarında Filenin Sultanları'ndan bahsetti.

Stefano Lavarini: Türkiye'ye karşı kazanabileceğimizin kesinlikle farkındayız

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ile yollarını ayıran Stefano Lavarini, Polonya A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak. Lavarini son açıklamalarında ise Türkiye hakkında konuştu.

Lavarini hazırlık maçlarında aradığını buldu

Stefano Lavarini, Polonya Voleybol Federasyonu için yaptığı açıklamada hazırlık maçlarından memnun kaldığını şu sözlerle belirtti: "Bu tür deneyimler çok iyi oluyor. Her an üst düzeyde olmanın ve en iyi voleybolunuzu göstermenin mümkün olduğunun farkındayız. Sırbistan'a karşı oynadığımız maçta daha iyi olabilirdik. Maça iyi başladık ve ritmimizi yavaşlattıktan sonra rakibimizin kalitesinin en iyilerinden biri olduğu ortaya çıktı. Sirbistam, bize bu tür bir savaşı nasıl oynayacağımızı öğreten takımlardan biri çünkü buna bizden çok alışıklar."

"Brezilya, Türkiye veya Sırbistan gibi takımlara karşı..."

Lavarini açıklamalarında Milletler Ligi'ndeki Brezilya ve Türkiye galibiyetlerinin altını şu sözlerle çizdi: "Kazanmak kelimesi önemli değil, sahada ne yaptığınız önemli. Brezilya, Türkiye veya Sırbistan gibi takımlara karşı kazanabileceğimizin kesinlikle farkındayız. Sadece sahaya çıkıp bunu yapacağımız önemli. Bu takımlarla mücadele etme ihtimalinin farkındayız. Kazanabileceğimizi kesinlikle göstermeye çalışacağız."

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'den sakatlık açıklaması: Omzum...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler