Gaziantep FK, Stefano Okaka'yı Transfer Ediyor

Ali Bozkurt
20.08.2023 - 14:51 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 15:05

Trendyol Süper Lig ekibi Rams Başakşehir'den ayrılan Stefano Okaka'nın yein takımı belli oluyor. Yıldız oyuncu Gaziantep FK ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Gaziantep FK, Stefano Okaka'yı Transfer Ediyor

AJANSSPOR HABER

Başakşehir’le sözleşmesini fesheden Stefano Okaka, Gaziantep Futbol Kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı.

2 yıllık anlaşma oldu

Gaziantep Futbol Kulübü, Başakşehir ile yollarını ayıran Stefano Okaka ile anlaşma sağladı. 34 yaşındaki İtalyan forvet ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Adı çok sayıda takımla anılan 34 yaşındaki İtalyan forvetin en başında bu yana söz verdiği Antep’te forma giymek istediği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig devleri Okaka için yarışıyor!
Habere Git

Sözleşme feshedildi

RAMS Başakşehir, 34 yaşındaki santrfor Stefano Okaka ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kulüp, konu hakkında açıklamada bulundu.

"Okaka'ya teşekkür ediyoruz"

İstanbul temsilcisinin yayınladığı duyuruda, "Futbolcumuz Stefano Okaka ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. İtalyan futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" denildi.

Stefano Okaka'nın kariyeri

9 Ağustos 1989 doğumlu Stefano Okaka, İtalya'da futbola başladı. Çizme'de Roma, Modena, Brescia dönemlerinin ardından Fulham'a kiralanan futbolcu, tekrar ülkeye döndü ve Bari, Parma, Spezia Calcio ve Sampdoria'da oynadı. Anderlecht ve Watford'a transfer olan Okaka, Udinese'ye kiralandı, sonra takım oyuncunun bonservisini aldı. Başakşehir, Eylül 2021'de 1.5 milyon Euro karşılığında Okaka'yı kadrosuna kattı.

Okaka'nın performansı

2022/23 sezonunda 37 maça çıkan Stafano Okaka, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler