Stefanos Dedas: "Maçın büyük bölümünde oyunun kontrolü bizdeydi"

12.02.2019 - 00:47 | Son Güncellenme: 11.02.2019 - 21:49

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen'i 92-85 yenen Bahçeşehir Koleji'nde başantrenör Stefanos Dedas, maçın büyük bölümünde oyunun kontrolünü ellerinde tutarak galip geldiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Dedas, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Galatasaray veya Darüşşafaka maçlarından birini kazanmak istiyorduk. Galatasaray'a kaybettik. Bugün maçı kazandığımız için mutluyum. Geçen haftaki durumdan dolayı üzgünüm. Hafta içi bu durum beni rahatsız etti. Üstesinden geldik." ifadelerini kullandı.

Taraftarlarına da teşekkür eden Stefanos Dedas, "Maçın büyük bölümünde oyunun kontrolü bizdeydi. Kısa bir süre dinlenip çarşamba günü Fenerbahçe ile kupada oynayacağımız maça hazırlanacağız. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. En iyi şekilde hazırlanacağız." şeklinde konuştu.

 

Selçuk Ernak: "İlk yarıda çok sayıda top kaybettik"

 

Darüşşafaka Tekfen Başantrenörü Selçuk Ernak, savunmada iyi oynayamadıkları için mağlup olduklarını belirtti.

Sözlerine Bahçeşehir Koleji'ni tebrik ederek başlayan Ernak, "Rakibimiz hücumda çok iyi iş yaptı. İlk yarıda çok top kaybettik. İkinci yarıda bunu dengelesek de top kayıplarından 20 sayıdan daha fazla potamızda gördük. Yorgunuz ve iyi savunma yapamadık." diye konuştu.

Rakibin temposuna ayak uyduramadıklarını aktaran Selçuk Ernak, şunları kaydetti:

"Savunmada iyi olmamamıza rağmen 85 sayı attık. Fakat bu rakibimizin temposuydu. Bizim rakibi daha çok durdurmamız gerekti. Hücum ihtimallerine güvenerek maç kazanamayız. Bunu daha önce de yaşadık. Türkiye Kupası için lige verilen arada dinlenip kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler