Sterling, Kalvin Phillips ve Tyrone Mings galibiyeti değerlendirdi

İsa Kethüda
13.06.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 19:50

İngiltere Milli Takımı'nın Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Raheem Sterling, Kalvin Phillips ve Tyrone Mings açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Sterling, Kalvin Phillips ve Tyrone Mings galibiyeti değerlendirdi

DIŞ HABER - AJANSSPOR

16. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) D Grubu'nda İngiltere, Hırvatistan'ı 1-0 yendi. Karşılaşma sonrası maçın adamı seçilen Raheem Sterling, Kalvin Phillips ve Tyrone Mings, açıklamalarda bulundu.

Bugünün tadını çıkaralım

Sterling: "Bu harika bir duygu. İlk maçtı ve kazanmaya ihtiyacımız vardı. İyi kenetlendik. Çocuklar harika iş çıkardı. Burada gol atmam gerektiğini biliyordum. Bugünün tadını çıkarmalıyız ve yola devam etmeliyiz."

Zor olacağını biliyorduk

Tyrone Mings: "Mükemmel bir sonu. İyi bir başlangıç yapmak bizim adımıza çok önemliydi. Rakibin ne kadar zor olduğunu biliyorduk. Taraftarımızın önünde oynamak ve galibiyet ile tamamlamak harika."

En iyisi Sterling

UEFA Teknik Gözlemcisi David Moyes ise Sterling hakkında: Bir gol atan Raheem Sterling, İngiltere'nin en iyi hücum oyuncusuydu bugün. 

Benim için onur

Kalvin Phillips: "Ben ve Declan Rice birlikte oynadığımızda gerçekten iyi oynadığımızı düşünüyorum. Onunla oynamak benim için bir onur."

Senin için hazırladığımız haberler