Steve Mandanda Türk taraftarlarından çekiniyor!

13.10.2019 - 01:38 | Son Güncellenme: 13.10.2019 - 01:38

Pazartesi günü sahasında bizi ağırlayacak olan Fransa Milli Takımı’nda tecrübeli file bekçisi Steve Mandanda, kritik maç öncesinde konuştu. Steve Mandanda Türk taraftarlarının tribünleri doldurmasından korkuyor.

EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda lider olan Türkiye Milli Takımı pazartesi günü 2. sırada yer alan Fransa ile karşı karşıya gelecek.  14 Ekim Pazartesi günü TSi 21.45’te başlayacak olan maç Stade de France'de olacak.  81 bin 338 kapasiteli olan stadyum'da Türkiye liderliğini bırakmamak için sahaya çıkacak.  Fransız yetkililerin Paris’teki maçta vatandaşlarımızın stadın yarısını doldurmasını beklediği açıklamasına nazaran bir açıklama yapan kaleci Mandanda ülkelerinde ki maçta Türk taraftarlarının çoğunluğundan korkuğunu açıkladı. 

"Onlara gerçek yüzümüzü göstererek cevap vermek zorundayız"

Hugo Lloris'in sakatlığı üzerine kaleyi devralan 34 yaşındaki Steve Mandanda  "Karşımızda kazanmak isteyen bir rakip olacak. Türk ve Fransız taraftarların neredeyse eşit sayıda olacağı bir statta çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Deplasmanda zorlu bir maç oynamıştık. Şimdi onlara gerçek yüzümüzü göstererek cevap vermek zorundayız. Bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler