Steven Caulker'dan bomba gibi itiraflar! "Antalyaspor sanıyordum Alanyaspor'muş"

Arif Can Yıldız
20.07.2024 - 17:38 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 21:05

Süper Lig'de Alanyaspor, Gaziantep, Fatih Karagümrük formalarıyla top koşturan ve Fenerbahçe'de hiçbir resmi maça çıkmadan ayrılan Steven Caulker itiraflarda bulundu.

Steven Caulker'dan bomba gibi itiraflar! "Antalyaspor sanıyordum Alanyaspor'muş"

AJANSSPOR HABER

Ülkemize Alanyaspor ile adım atan ve daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olmasına rağmen hiçbir resmi maçta forma şansı bulamayan ardından Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük'te top koşturan Steven Caulker'ın 1 yıl önce Under The Cosh adlı YouTube kanalına verdiği röportaj gündeme geldi.

"Sergen Yalçın yüzüme sigara üfledi"

Alanyaspor'a gelmeden önce dönemin teknik direktörü Sergen Yalçın ile görüştüğünü belirten Caulker: "Sigara-alkol kullanıp kumar oynayan Türk efsane Sergen Yalçın yüzüme sigara üfleyerek 'Fit misin?' diye sordu. 'Evet fitim' dedim. 'Gel ve bana bunu göster' dedi.

Antalyaspor sanıyordum

Anlaşmayı tamamladık ve 10 gün sonra kulübe gittim. Antalyaspor'a transfer olduğumu sanıyordum meğerse Alanyaspor'muş" dedi.

Alanyaspor'u kandırmışlar

Menajerinin karısının telefondaki adını değiştirdiğini söyleyen Caulker: "Araba tamircisi menajerim görüşmede karısına kendisini arattırıp Stoke City’den teklif aldık dedi ve inandılar. Bu sayede teklifi arttırdılar ve iyi bir maaş aldım. Menajerimle de rehabilitasyon merkezinde tanışmıştık" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 102 maça çıktı

İngiltere uyruklu defans oyuncusu; Alanyaspor, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük formaları altında ligimizde 102 maça çıkarken 8 gol 7 asistlik performans gösterdi.

Fenerbahçe'de resmi maça çıkamadı

32 yaşındaki stoper 2021 yılının yaz transfer döneminde bonservissiz bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olmuş ardından takımın başına gelen Teknik Direktör Vitor Pereira tarafından veto edilerek Gaziantep FK'ye kiralanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler