Steven Gerrard Anfield'da kaybetti

Feride Kara
11.12.2021 - 20:21 | Son Güncellenme: 11.12.2021 - 20:39

Liverpool efsanesi Steven Gerrard Aston Villa'nın hocası olarak geldiği Anfield'dan puan alamadı. Liverpool karşılaşmayı 1-0 kazanırken gol penaltıdan Salah'tan geldi.

İngiltere Premier Lig’in 16. haftasında Liverpool, sahasında Aston Villa’yı konuk etti. Karşılaşmadaki tek gol, 67. dakikada Mohamed Salah’ın penaltı vuruşundan geldi. Aston Villa Teknik Direktörü Steven Gerrard, yıllar sonra döndüğü Anfield’da sevgi gösterileriyle karşılandı.  

 

Gerard'ın sözü akıllara geldi

Uzun yıllar Liverpool'da oynamış ancak sonra Manchester United forması giyen Michael Owen "Anfield'a rakip olarak dönmekten nefret ederdim." sözüne Steven Gerrard'ın "Ben de Manchester United'da oynasaydım, ben de nefret ederdim." sözü bugün yaşanan sevgi gösterileri sonrasında akıllara geldi.

 

Aston Villa'nın hocası olarak geldi

Altyapısında yetiştiği Liverpool formasını 17 yıl terlettikten sonra 2015 yılında ABD Ligi takımı LA Galaxy’ye transfer olan Steven Gerrard, 2018 yılında Glasgow Rangers’ın başına geçerek teknik direktörlük kariyerine başlamıştı. Gerrard, 11 Kasım 2021 tarihinde ise Aston Villa’ya imza atmıştı.

Penaltı golü geldi

Karşılaşmanın 67. dakikasına kadar şampiyonluk yarışındaki rakibine direnen Aston Villa, hücumu neredeyse hiç düşünmedi. 90 dakika boyunca hiçbiri kaleyi bulmayan sadece 4 şut çekebilen Aston Villa, 20 kez kaleyi yoklayan Liverpool’a penaltı golüyle boyun eğdi.

Senin için hazırladığımız haberler