Steven Gerrard'dan futbolcularına ilginç yasak! Premier Lig'e gelir gelmez...

23.11.2021 - 11:59 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 12:09

Aston Villa'nın yeni menajeri Steven Gerrard, göreve geldiği gibi futbolcularına dikkat çekici bir yasak getirdi. İşte Gerrard'ın oyuncularına getirdiği o ilginç yasak...

Steven Gerrard'dan futbolcularına ilginç yasak! Premier Lig'e gelir gelmez...

Gerrard kurallarıyla geldi

Aston Villa'nın yeni teknik direktörü Steven Gerrard, Premier Lig ekibindeki görevine yasaklarla geldi. Genç çalıştırıcı, oyuncularına herkesin şaşıracağı bir gıdayı yasakladı. Tecrübeli ismin bu kararı daha önce teknik direktörlerin oyuncularına getirdiği gıda yasaklarını hatırlattı. İşte Steven Gerrard'ın Premier Lig ekibinin futbolcularına yemeyi yasakladığı o gıda ürünü...

Tesislerde ketçap kullanmak yasak

Steven Gerrad, Aston Villa'da göreve başladıktan sonra ilk olarak futbolculara tesislerde ketçap kullanma yasağı getirdi. 41 yaşındaki teknik direktör bu kararıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

'Bu kurallar onlar için'

Oyuncularının elit bir seviyede olması için çaba sarf ettiğinin altını çizen Steven Gerrard, "Ben ketçabı görmeden yasak gelmişti. Oyuncularımızın doğru bir zihniyete sahip olması gerekiyor. Bu kurallar onlar için. Elit bir futbolcu olmak için çok çaba sarf etmek gerekiyor ve bu da bunun için bir yol" şeklinde konuştu.

Conte'yi hatırlattı

Steven Gerrard'ın bu hamlesi sonrası akıllara Tottenham'ın yeni teknik direktörü Antonio Conte geldi. Tecrübeli çalıştırıcı da Londra temsilcisinin başına geçtikten sonra oyuncularının beslenme alışkanlıklarını değiştirmek için bir dizi önlem aldı.

Bu konuda yalnız değiller 

Skorer'de yer alan habere göre; Steven Gerrard ve Antonio Conte'nin bu kararlarının ardından, teknik direktörlerin futbolcularına getirdiği gıda yasakları araştırılmaya başlandı. İşte Steven Gerrard ve Antonio Conte dışında oyuncularına gıda yasağı getiren ünlü teknik adamlar...

Pep Guardiola - Pizza

Manchester City'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola da oyuncularına enterasan bir yasak getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Manchester ekibinin futbolcularına pizza yemeyi yasakladı.

David Moyes - Patates kızartması

Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın tecrübeli çalıştırıcısı David Moyes'un da kendisine göre kuralları bulunuyor. Moyes, futbolcularına patates kızartması tüketmemeleri konusunda yasak getirdi.

Arsene Wenger - Karamelli Çikolata 

Arsenal'ın efsane teknik direktörü Arsene Wenger de Londra ekibini çalıştırıdığı dönemde ilginç bir karara imza attı. Tecrübeli hoca, teknik direktörlük görevini yaptığı zamanlarda oyuncularına karamelli çikolata yemeyi yasakladı.

Paolo di Canio - Buzlu Kola

Sunderland'in eski teknik direktörü Paolo Di Canio da oyuncularına yasak getiren isimler arasında yer aldı. Tecrübeli çalıştırıcı bu kez bir içeceğin tüketimi konusunda oyuncularını sınırladı. Di Canio, öğrencilerinin buzlu kola içmelerini yasakladı.

Giovanni Trapattoni - Mantar 

Bayern Münih'in eski hocası Giovanni Trapattoni de oyuncularına yasak getiren isimlerdendi. Dünyaca ünlü kulübün futbolcularına Trapattoni döneminde mantar yemek yasaklandı.

Fabio Capello - Ketçap

Steven Gerrard'ın yasağını uygulayan bir diğer isim Fabio Capello oldu. Milan, Roma, Real Madrid ve Juventus gibi dev kulüpleri çalıştıran Capello, görev yaptığı dönemde oyuncularına ketçap tüketme yasağı getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler