Steven Nzonzi'nin akıbeti belli oldu!

30.04.2020 - 22:16 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 22:19

Steven Nzonzi'nin akıbeti belli oldu!

Sezon başında İtalya Seri A ekiplerinden Roma'dan kiralanan, ancak teknik direktör Fatih Terim ile yaşadığı sorunlar sonrasında takımdan gönderilen Steven Nzonzi'nin geleceği belli oldu. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'e kiralık olarak giden futbolcu, gelecek sezon da Fransız ekibinin formasını giymeye devam edecek.

Geçtiğimiz saatlerde Fransa Başbakanı Edouard Philippe'nin 2019-2020 Ligue 1 ve Ligue 2 sezonlarının son erdiğini ve güncel lig tablosuna göre ligin tescil ediliğini açıklamıştı. Güncel tabloya göre ligi Paris Saint Germain şampiyon olarak bitirirken, Steven Nzonzi'nin forma giydiği Rennes ise sezonu 3. olarak tamamladı.

"Otomatik olarak sözleşmesi uzatıldı"

Liglerin tescil edilmesinden sonra Roma'ya dönmesi beklenen Nzonzi'nin Rennes ile imzaladığı sözleşmede önemli bir detay ortaya çıktı. Sözleşmeye göre Fransız ekip Rennes, sezonu ilk 4'de bitirir ve Şampiyonlar Ligi'ne giderse, Fransız orta sahanın sözleşmesi otomatik olarak 1 sene uzatılacaktı. Geçtiğimiz saatlerde gelen ligin tescil haberlerine göre sezonu 3. bitiren Rennes, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek ve Steven Nzonzi'nin sözleşmesi otomatik olarak uzatılacak.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler