Steven Nzonzi'ye Ada yolları görüldü

21.01.2020 - 14:54 | Son Güncellenme: 21.01.2020 - 15:01

Steven Nzonzi'ye Ada yolları görüldü

Galatasaray'da kadro dışı kalan ve sözleşmesini fesih etmeye hazırlanan Nzonzi, Premier League'e dönebilir. West Ham United'ın, Fransız orta sahayı transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre; West Ham United'ın yeni teknik direktörü David Moyes, Nzonzi'yi Premier League'e geri getirmeyi deniyor.

West Ham'ın, 31 yaşındaki oyuncuyu Roma'dan kiralayabileceği ifade edilirken; Moyes'in; geçmişte de ilgilendiği Nzonzi'nin lig tecrübesi sayesinde takıma katkı vereceğini düşündüğü kaydedildi. 

Aaston Villa'nın da tecrübeli milli oyuncu ile ilgilendiği ancak Moyes'in uzun süredir devam eden arayışının Nzonzi'nin son kararında etkili olabileceği vurgulandı.

PSG'DEN STEVEN NZONZİ TRANSFERİ İÇİN HAMLE

Öte yandan PSG'nin de Nzonzi için temasta bulundu öne sürülmüş; PSG Teknik Direktörü Tuchel'in menajerinin 31 yaşındaki futbolcunun yakın çevresiyle görüşerek nabız yokladığı bildirilmişti.

NZONZİ YEŞİL IŞIK YAKTI

Bonservisi İtalyan kulübü Roma'da bulunan Nzonzi, geçtiğimiz günlerde "Ben Parisliyim, ailem Paris'te. PSG'de oynamak harika olurdu" diyerek Fransız devine yeşil ışık yakmıştı.

STEVEN NZONZİ'NİN GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen Steven Nzonzi, 15 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Nzonzi daha sonra disiplinsiz davranışları gerekçesiyle kadro dışı kaldı. Galatasaray ile Nzonzi'nin yakın zamanda yollarını ayırması bekleniyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler