Stiller Konuşsun 2. bölüm izle | Exxen

03.01.2021 - 14:33 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 22:14

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Stiller Konuşsun 2. bölüm nasıl izlerim ve İşte Stiller Konuşsun programı 2. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Stiller Konuşsun programı 1. sezon 2. bölüm izle, Exxen İşte Stiller Konuşsun programı 2. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Stiller Konuşsun 2. bölüm izle | Exxen

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Stiller Konuşsun 2. bölüm nasıl izlerim ve İşte Stiller Konuşsun programı 2. bölüm izle gibi aramalar sürüyor.

Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Stiller Konuşsun programı 1. sezon 2. bölüm izle, Exxen İşte Stiller Konuşsun programı 2. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor.  İşte tüm detaylar...

Exxen Stiller Konuşsun jürileri kimler?

Acun Ilıcalı tarafından sosyal medyada paylaşılan yeni platformunda Burcu Esmersoy ve Raşit Bağzıbağlı bulunmakta.Çekimleri başlayan Stiller Konuşsun yakında Exxen'de.
 

Exxen Stiller Konuşsun Konusu nedir?

Sunucu Burcu Esmersoy, modacı Raşit Bağzıbağlı ile kamera karşısına geçeceklerini söyledi. Moda programı yapacaklarını anlatan Esmersoy, ''Cumartesi günü çekmeye başlayacağız. Moda tarzı bir program olacak. Ben kendisine sözcülük etmeye çalışacağım" diye konuştu. Yılbaşı programı çektiğini de söyleyen Esmersoy, "Ayın dördüne kadar karantinadayız'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler