Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas Açıklama Yaptı

Akın Ungan
23.04.2022 - 18:51 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 18:59

3 puan parolasıyla çıktığı Gaziantep FK deplasmanından 1-1 beraberlik ile ayrılan Göztepe'de teknik direktör Stjepan Tomas son dakikalarda yaşananları açıkladı.

Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK ile Göztepe karşı karşıya geldi. Göztepe için Süper Lig'e tutunma yolunda hayati öneme sahip maç 1-1 beraberlikle sona erdi. 3 puan harici hiçbir sonucun yaramadığı İzmir ekibi TFF 1. Lig'e düşerken, maçın son dakikalarında yaşanan centilmenlik örnekleri damga vurdu.

"Belki fair-play değildi dediler"

Maçtan sonra Göztepe teknik direktörü Stjepan Tomas şunları söyledi: "O anda ben döndüm o pozisyonu hiç görmedim. Oyucular geldi, belki fair-play değildi dediler ve öyle karar aldılar. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum o anda. Maalesef çok üzgünüz. Maça kötü başladık, sonra oyunun kontrolü bizdeydi. Pozisyonlar bulduk ama atamadık. Atsaydık maçı daha önce bitirebilirdik. Üzgünüz."

"Yöneticiler ve ben devam dedim"

"Kararı ben vermedim. Ayıp oldu denildi. Yukarıda bizim yöneticiler söyledi, ben de dedim devam edebilirsin diye. Ama sahada oyuncular karar verdi. Ben pozisyonu tam görmedim."

"O kaos içinde onlar da..."

Gaziantep FK'nın penaltıyı bilerek dışarı atması hakkında yorum yapan teknik direktör Stjepan Tomas, O kaos içinde onlar da penaltı için öyle bir karar aldı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler