Fenerbahçe Yenilgisinin Ardından Göztepe'de Stjepan Tomas'dan Açıklama

Akın Ungan
16.04.2022 - 23:11 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 23:24

Spor Toto Süper Lig'de, Fenerbahçe'ye 2-0 kaybeden Göztepe'de teknik direktör Stjepan Tomas ve futbolcu Soner Aydoğdu açıklama yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Yenilgisinin Ardından Göztepe'de Stjepan Tomas'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan mücadeleyi Sarı-Lacivertliler 2-0 kazanmayı başardı. Alınan mağlubiyetin ardından Göztepe cephesinde teknik direktör Stjepan Tomas ile tecrübeli orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu açıklama yaptı.

Tomas: "Fırsat gelince atamazsan tabii ki mağlup olursun"

Göztepe teknik direktörü Stjepan Tomas, maç sonu yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "İlk pozisyonda gol yedik, sonrasında reaksiyon verdik. Top bizde kaldı. Böyle bir deplasmanda fırsat gelince atamazsan tabii ki mağlup olursun."

"Orada gol atsaydık bambaşka bir oyun olabilirdi"

"Biz orada gol atsaydık bambaşka bir oyun olabilirdi. İkinci yarı da iyi başladık, pozisyonlar da vardı ama atamadık. Kırmızı karttan sonra düştük. Biz mücadele edeceğiz. Antep maçı var. Pes etmeyeceğiz."

Soner: "Bu sene hiçbir şey istediğimiz gibi gitmedi"

Göztepe'nin tecrübeli orta sahası Soner Aydoğdu ise karşılaşmanın ardından şu şekilde konuştu: "Bu sene böyle tip maçları çok oynadık. Bu sene hiçbir şey istediğimiz gibi gitmedi. İyi oynadık, kaybettik. Bu sene bu senaryoları çok yaşadık. Maça erken golle başladık kalemizde. Sonrasında toparladık, pozisyona da girdik."

İlgini Çekebilir
Fener'in gözlerinin içi gülüyor
Habere Git

"Daha bitmedi ama zor"

"Pozisyonları ürettik, bulduk da. Atabilirdik, yiyebilirdik de. Daha bitmedi ama zor, gerçekçi olmak lazım. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Akşam kafamızı rahatça yastığa koyarken rahat uyumak istiyoruz. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler