Stjepan Tomas: "Penaltı pozisyonunda el yoktu"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 16. haftasında evinde Gençlerbirliği'ni konuk etti. Müdadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Gençlerbirliği, Soner Dikmen'in golüyle 1-1 mücadleyi 1-1 berabere bitirdi. Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor teknik direktörü Stjepan Tomas açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Türkiye'nin erken vedasına Brezilyalı efsaneden net yorum: "Büyük hayal kırıklığı..."

Fenerbahçe'de Fred bilmecesi! İsmail Kartal'dan flaş rapor

Galatasaray'a kötü haber! İtalyan kulüp Can Uzun transferinde devreye girdi

Toprak Razgatlıoğlu, MotoGP'de sezonun 11. yarışı için Almanya'da piste çıkacak

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, TFF'ye gitti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Stjepan Tomas: "Penaltı pozisyonunda el yoktu"
AJANSSPOR - HABER
Süper Lig'in 16. haftasında Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.
Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 8. dakikada Milan Skoda'nın golüyle öne geçen Çaykur Rizespor, ikinci yarıda Soner Dikmen'in golüne engel olamadı ve mücadeleyi 1-1 berabere bitirdi.
Mücadele sonrası Çaykur Rizespor teknik direktörü Stjepan Tomas, yakalanan fırsatları değerlendiremediklerinden yakındı.
Tomas "Oyuna iyi başladık. 8. dakikada golü attık. Fırsatlar da geldi ama başaramadık. Penaltı pozisyonuna baktım. Orada ben hiç el görmedim. Penaltı olsaydı 2-0'ı yakalayacaktık belki 3-0, 4-0 olacaktı. Bugün çok iyi oynadık, çok fırsat yakaladık. Önümüzdeki maçlara bakacağız." ifadelerini kullandı.