Stoch forma bekliyor!

15.04.2017 - 10:09 | Son Güncellenme: 15.04.2017 - 10:09

Fenerbahçe’nin Ümraniyespor’u farklı geçtiği hazırlık maçında iki golüyle, bir kez daha yıldızını parlatan Slovak yıldız, forma şansı için büyük çaba harcıyor. Çalışma azminden vazgeçmeyen Stoch, kalan haftalarda Dirk Advocaat’tan görev bekliyor.

 

Fenerbahçe’de liglere verilen arada Ümraniyespor ile yapılan ve 4-2 kazanılan hazırlık maçı yedek futbolcular için şans oldu. Özellikle bir isim attığı gollerle öne çıktı.

Miroslav Stoch, 2 golle birden yine dikkatleri toplarken ‘hazır’ olduğunun mesajını verdi. 2 yıllık kiralık döneminin ardından bu sezon başında Fenerbahçe’ye geri dönen Slovak futbolcu, iyi bir başlangıç yapmasına karşın aradığı forma şansını istikrarlı bir şekilde bulamadı. Dirk Advocaat’ın göreve yeni geldiği dönem Grasshopper’a karşı 2 maçta 3 gol atarak yıldızlaşan Stoch, yine de aradığı forma şansını elde edemedi.

Bu sezon sadece 2 kez 90 dakika sahada kalabilen 27 yaşındaki futbolcu, 21. haftadan beri kadroya dahi giremiyor. 2010 yılından beri Fenerbahçe’de olan tecrübeli yıldız, kulübe olaran sevgisi ve bağlılığına karşın istikrarlı oynayamama konusunda üzüntü yaşıyor. 2013’ten beri önce kiralık bir dönem geçiren ve bu sezon başında geri dönen Stoch, yine hedeflediği noktaya ulaşamadı. Çalışmalarını aksatmayan ve profesyonelliğinden taviz vermemeye özen gösteren Slovak futbolcu, gelecek sezon konusunda birçok karamsarlık taşıyor.

Ligin kalan haftalarında kendini gösterebilme adına forma şansı arayan Stoch, Ümraniyespor maçında da bunun motivasyonuyla oynadı. Kadroda bir şekilde yer alabilme umudu arayan yıldız futbolcu, sezon sonunda Fenerbahçe’de kalsa da ayrılsa da kariyerinde yeni bir sayfa açsa da yeni bir döneme adım atmanın planlarını yapıyor.

5: Stoch, bu sezon 18 resmi maça çıktı, 5 gol attı. Stoch, 6 maçta kadroya giremedi. Stoch, Zorya ile yapılan Avrupa maçında yıldızlaşmıştı. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler