Stoke City'ye transfer olan Ndiaye'den ilk sözler

01.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme: 01.02.2018 - 01:30

Galatasaray'dan Stoke City'te transfer olan Badou Ndiaye, düşüncelerini dile getirdi. Senegalli oyuncu, "Premier League, herkesin oynamak istediği bir lig, bu yüzden burada olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Stoke City'nin resmi internet sitesine konuşan Senegalli orta saha, "İngiltere'de çok büyük bir kulüp olan Stoke City'ye katılmaktan çok mutluyum. Benim için gururu verici bir adn. Bu ay çok fazla konuşma oldu ancak Stoke City'ye katılmak istedim. Şimdi burada olmak benim için çok heyecan verici ve takımın ilerlemesine yardımcı olmayı sabırsızlıkla bekliyorum" ifadesini kullandı.

Ndiaye, "Kulüp hakkında birçok şey biliyordum. Premier League'de oynayan arkadaşlarımla konuştum. Ayrıca çok iyi bir arkadaşım olan Mame Diouf ile de konuştum. Herkes çok olumlu davrandı ve bu transferi gerçekleştirmek için beni çok heyecanlandırdılar. Daha önce de söylediğim gibi, burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

Ndiaye son olarak, "Premier League, herkesin oynamak istediği bir lig, bu yüzden burada olmaktan gurur duyuyorum. Ancak gelişmeye devam etmem ve Stoke City'ye yardım edebilmem için her şeyi yapmam gerektiğini biliyorum" diye konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler