Stopersiz Sivasspor, Danimarka'da tur peşinde!

26.08.2021 - 10:03 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 18:42

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Sivasspor bu akşam Kopenhag'a konuk olacak. Sivasspor bu deplasmanda nasıl bir 11 ile mücadele edecek? İşte yanıtı...

Stopersiz Sivasspor, Danimarka'da tur peşinde!

AJANSSPOR-HABER 

Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil ediyor. Play-Off rövanş maçında bu akşam temsilcimiz Danimarka ekibi Kopenhag'a konuk olacak. Detaylar haberde... 

Kopenhag - Sivasspor maçı hangi kanalda? 

Parken Stadı'nda oynanacak Kopenhag-Sivasspor maçı saat 20:00'de başlayacak ve karşılaşmayı Belçikalı hakem Lawrence Visser yönetecek. Maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Ayrıca maç öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak.

Savunma hattında sorun 

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, savunma hattında eksikler sebebiyle problemler yaşadıklarını ifade etti. "4 stopermiz var ve 4'ü de yok. Tek sıkıntımız bu" diyen Çalımbay, son ana kadar turu kovalayacaklarının da altını çizdi.

11'ler belli oldu

 

  • Kopenhag: Grabara, Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen, Stage, Zeca, Biel, Falk, Daramy, Wind.


  • Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Koray Altınay, Uğur Çiftçi, Ziya Erdal, Cofie, Hakan Arslan, Fajr, Kayode, Gradel, James.

Temsilcimiz ilk maçı kaybetti

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında evinde Kopenhag'a 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, deplasmanda rakibini mağlup ederek turu geçip gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor.

Avrupa kupalarında daha önce 19 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, bu müsabakalarda 7 galibiyet, 10 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda 21 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 33 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler