Stuttgart Teknik Direktörü Matarazzo, Ömer Faruk Beyaz'a övgüler yağdırdı

18.07.2021 - 00:39 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 00:45

Son dakika haberleri... Stuttgart'ın yeni transferi Ömer Faruk Beyaz, İtalyan asıllı antrenör Pellegrino Matarazzo'nun gözüne girmeyi başardı. İşte detaylar...

Stuttgart Teknik Direktörü Matarazzo, Ömer Faruk Beyaz'a övgüler yağdırdı

AJANSSPOR - HABER

 

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın 1 Temmuz'da kadrosuna kattığı Ömer Faruk Beyaz, hazırlık maçlarındaki performansıyla teknik heyette olumlu etki yarattı. Beyaz, kısa sürede teknik direktör Matarazzo'yu büyüledi. İtalyan asıllı Amerikalı antrenör, 17'lik Türk oyuncu için "büyük potansiyeli var" tanımında bulundu.

"Büyük potansiyeli var..."

Ömer Faruk Beyaz'ın performansına ilişkin açıklamalarda bulunan Matarazzo: "17 yaşındaki oyuncunun vücuduna göre çok iyi fiziği var. Topa hakim olması ve nasıl kullanması gerektiğini biliyor. Ayakları hızlı ve olumsuzluklarla nasıl baş edeceğini biliyor. Büyük potansiyeli var" dedi. 

Sportif direktör de övdü

Matarazzo dışında Stuttgart'ın sportif direktörü Sven Mislintat da Beyaz hakkında: "Avrupa'da en çok dikkat çeken oyunculardan biriydi, sıra dışı bir yetenek. Çok talibi olmasına rağmen bu seviyede bir oyuncuyu bedelsiz kadromuza katabildiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler