Stuttgart'ta başkanlık tartışması alevlendi, açıklama geldi...

01.02.2021 - 15:13 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 15:19

Fenerbahçe'deki geleceği tartışma yaratan Ömer Faruk Beyaz'ın yeni adresi menajerine göre Stuttgart olacak. Alman ekibinde son günlerde başkanlık tartışmaları alevlendi. Kulübün eski futbolcusu ve şimdiki yöneticilerinden Thomas Hitzlsperger başkan adaylığı konusunda konuştu. İşte detaylar...

Stuttgart'ta başkanlık tartışması alevlendi, açıklama geldi...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Stuttgart'ta başkanlık tartışması alevlendi. Stuttgart'ın unutulmaz futbolcularından biri olan ve günümüzde CEO olarak kulübe hizmet veren Thomas Hitzlsperger'den adaylık açıklaması geldi.

Thomas Hitzlsperger'den başkanlık açıklaması

Önceki haftalarda bu konu hakkında konuşma yapmak istemeyen Thomas Hitzlsperger'den merakla beklenen açıklama geldi. 38 yaşındaki Thomas Hitzlsperger, başkanlığa aday olmayacağını ifade etti.

Aday olmayacak

Thomas Hitzlsperger, başkanlık seçiminde Claus Vogt'a karşı yarışmak istemiyor. Thomas Hitzlsperger bir video mesajı yayınlayarak, "Bunu derneğimize ve çalışanlarımıza karşı sorumluluğumdan ötürü yapıyorum. Her seviyede gerçekten harika bir iş çıkardık ve çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Bununla gurur duyabiliriz. Ben buna konsantre olmak ve devam etmek istiyorum" dedi. 

Ömer Faruk Beyaz'ın yeni takımı olacak mı?

Fenerbahçe'de forma giyen genç yıldız Ömer Faruk Beyaz'ın, Alman ekibi Stuttgart ile anlaştığı gündeme gelmişti. Futbolcuya Schalke, Borussia Dortmund, Hoffenheim ve Barcelona'nın tekilif yaptığı futbolcunun ise Stuttgart'ı seçtiğini menajeri dile getirmişti.

Stuttgart ligde ne durumda?

Almanya Ligi'nde Stuttgart 19 maça çıktı. Stuttgart söz konusu maçlarda 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Stuttgart, 25 puanla ligde 10. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler