Stuttgart'ta büyük üzüntü!

14.04.2019 - 02:04 | Son Güncellenme: 13.04.2019 - 23:05

Stuttgart, Almanya Ligi'nin 29.haftasında sahasında Bayer Leverkusen'i konuk etti. Ligde sıkıntılı günler geçiren Stuttgart rakibine 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın da formasını giydiği Stuttgart'ın teknik direktörü Markus Weinzierl ile tecrübeli futbolcu Andreas Beck, mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Markus Weinzierl: "Kaybettiğimiz için üzgünüz"

Teknik direktör Markus Weinzierl, "Rakibimiz Bayer Leverkusen'i kazandığı için tebrik ederim. İlk yarıda iyi bir iş çıkardık. İkinci devrenin başında ofansif etkinliğimiz çok azdı. Rakip de gol bulmak için uğraş verdi. Rakibinizden daha iyi oynamanız gerekiyor. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

Andreas Beck: "Yediğimiz gol sonrası açık oynadık ama olmadı"

Daha önce Türkiye'de Beşiktaş forması giyen ve kariyerine Stuttgart'ta devam eden Andreas Beck ise, "Bugün çok zor bir maç oldu. Leverkusen'in güçlü yanlarını ve zaaflarını biliyorduk. Oyun anlayışımızı da ona göre tasarladık. 60.dakikaya kadar iyiydik. Penaltıdan gelen golden sonra daha açık oynamak zorunda kaldık. Ama olmadı" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler