Stuttgart'tan Ozan Kabak için net açıklama: 'Bayern Münih...'

18.01.2019 - 10:48 | Son Güncellenme: 18.01.2019 - 13:48

Stuttgart'tan Ozan Kabak için net açıklama: 'Bayern Münih...'

Stuttgart Sportif Direktörü Michael Reschke, Ozan Kabak transferinde Bayern Münih'in parmağı olduğu iddialarına net bir cevap verdi. 

Tam 11 milyon euro bedelle Galatasaray'dan ayrılıp Stuttgart'ın yolunu tutan Ozan, Alman basının da en önemli gündem maddelerinden birisi.

Bu transferde Bayern Münih'in payı var mı?

Kicker dergisi, bu transferin ardında Bayern Münih'in olduğunu ve genç oyuncunun bir sonraki transferi için öncelik hakkı elde ettiğini iddia etmişti.

Stuttgart, Bayern Münih iddialarını yalanladı: 'Ozan Kabak transferini...'

Konuyla ilgili Bild gazetesine konuşan Reschke, "Oyuncu, Stuttgart'a ait. Herhangi başka bir kulüp anlaşmaya dahil değil. Bu tarz asılsız iddialar neden çıkıyor bilmiyorum. Bu transferi kendimiz gerçekleştirdik" dedi. 

'Stuttgart, genç futbolcular için seksi bir kulüp'

Ozan'ın Stuttgart'ı seçmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Stuttgart Sportif Direktörü, "Avrupa'nın top 10 kulüplerinden teklifler almıştı ancak o, bizi seçti. Onu ikna etmemizde kulübümüzün sürdürebilir vizyonunun önemli bir payı var. Benjamin Pavard'ı da bir örnek olarak görüyor. (Sezon sonu için 35 milyon euroya Bayern Münih'e gidiyor) Stuttgart genç futbolcular için seksi bir kulüp" şeklinde görüş belirtti.

Stuttgart küme düşerse Ozan Kabak...

Akşam gazetesinde yer alan habere göre ise Ozan'ın sözleşmesinde küme düşmeyle ilgili bir madde var. Buna göre Alman ekibi küme düştüğü takdirde herhangi bir kulüp 12.6 milyon euro verip genç oyuncuyu transfer edebilecek. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler