Suarez uslanmıyor! Isırıktan sonra bu kez...

24.02.2021 - 13:41 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 14:01

Son dakika haberleri… Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Atletico Madrid-Chelsea maçına Luis Suarez’in Rüdiger’e yaptığı hareket damga vurdu. Daha önce Chiellini’yi ısırarak gündeme gelen Uruguaylı golcünün son hareketi de çok tartışılıyor. İşte detaylar…

Suarez uslanmıyor! Isırıktan sonra bu kez...

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Atletico Madrid'in golcüsü Luiz Suarez sıradışı davranışlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Uruguaylı yıldız, Chelsea ile oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri Şampiyonlar Ligi maçında da çok tartışılan bir harekette bulundu. Luis Suarez bu defa da rakip takımdan Antonio Rüdiger ile kapıştı.

Baldırından tuttu, çelme taktı

Kaşılaşmanın 78. dakikasında gelişen Atletico atağında Suarez, topla arasına giren Rüdiger'in baldırını eliyle sıktı. Devamında da sol ayağıyla rakibine çelme takmaya kalkıştı. Bunun üzerine Chelsea’li savunma oyuncusunun tepkisi çok sert oldu. Alman futbolcu Suarez'in üzerine yürüdü ve ikili arasında itiş kakış yaşandı. İlginç gerilim diğer futbolcuların araya girmesiyle son buldu.

Rakibini ısırıkmaktan 4 ay ceza almıştı

Bu olay akıllara Luis Suarez'in eski vukuatlarını getirdi. Ünlü golcü, 2014 Dünya Kupası’nda oynanan Uruguay-İtalya karşılaşmasında Giorgio Chiellini'yi ısırmış ve bunun üzerine 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası almıştı. 

İngiliz Federasyonu da 10 maç verdi

Suarez 21 Nisan 2013  tarihinde Liverpool forması giyerken de yine Chelsea'den Sırp savunma oyuncusu Branislav Ivanovic'i de ısırmıştı. Uruguaylı yıldıza o hareketinden dolayı İngiltere Futbol Federasyonu 10 maç ceza vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler