Suat Kaya: "İstediğim oyuncular alınmadı"

15.09.2024 - 23:21 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 23:24

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Sakaryaspor'un, Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Suat Kaya açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Suat Kaya: "İstediğim oyuncular alınmadı"

AJANSSPOR HABER

Sakaryaspor teknik direktör Suat Kaya, Şanlıurfaspor maçı öncesi yapılan transferlerle ilgili olarak, bu transferlerden kendisinin haberi olmadığını söyledi. Kaya, Şanlıurfaspor'u 2-0 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"Haberim yokken davranıldı buna çok üzüldüm"

Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup ettikleri maç sonrası konuşan Kaya, "Benim verdiğim listenin acil transfer olması gerekiyordu, başka türlü davranıldı bir de haberim yokken davranıldı buna çok üzüldüm. Ancak o kadar çok güveniyorum ki oyunculara. Hepsi alnından öpülesi futbolcular. Sakaryaspor taraftarı oyuncularla gurur duysunlar" dedi.

"İstediğim oyuncular alınmadı"

Yönetime serzenişte bulunan Suat Kaya, "Belediyemiz sağ olsun katkıları oldu. Benim transfer listemde olmayan oyuncular transfer ettiler. Hepsine hoş geldin dedik. Biz başka bir şey hayal etmiştik. Yine çıkacağız ve gücümüz yettiğince aslanlar gibi mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sakaryaspor'a 3 puanı getiren golleri 55. dakikada Emre Demir ve 60. dakikada Andrade kaydetti.

Olağanüstü Kongre kararı alındı

Öte yandan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Kulübü, olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, kongrenin kulüp tesislerinde 21 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirileceği duyuruldu.

Senin için hazırladığımız haberler