Suat Kaya'dan Süper Lig, Torreira, Sakaryaspor Yorumu

16.10.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 16:37

Son dakika spor haberi: Teknik Direktör Suat Kaya'dan Sakaryaspor'dan ayrılık süreci, Süper Lig, Galatasaray ve Lucas Torreira açıklaması geldi. Detaylar haberimizde...

Suat Kaya'dan Süper Lig, Torreira, Sakaryaspor Yorumu

AJANSSPOR HABER

Son olarak 1. Lig takımı Sakaryaspor'da görev alan teknik direktör Suat Kaya'dan ayrılık süreci, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı, Galatasaray ve Lucas Torreira hakkında konuştu.

''Emre Demir, Sakaryaspor'da tam bir golcü oldu''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Suat Kaya, "Sakaryaspor'da sezonun başlamasına çok kısa bir süre kala kamp dönemi geçirdik. Bilindiği üzere kongre süreci geç sonuçlanmıştı. Sakaryaspor'da yapılan transferlere karışmadım. Sakaryaspor'da yönetim takım kaptanının listesindeki oyuncuları transfer etti. Sakaryaspor'da 7 maçlık süreçte 6 maçımızı deplasmanda oynadık. Çünkü stadyumumuzda bakım çalışması vardı. Ümraniyespor yenilgisinin ardından yeni yönetimle yol ayrılığımız oldu. İki taraf için de hayırlı olsun. Emre Demir, Sakaryaspor'da tam bir golcü oldu. Emre Demir potansiyeli yüksek bir oyuncu, gelişmeye devam ediyor" dedi.

"Bizim kadromuz daha iyiydi"

Süper Lig'deki yarışı ve Galatasaray'ı değerlendiren Kaya, "Süper Lig'de kalitenin artığını söyleyemem. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş sonuna kadar olacaktır. Galatasaray'ın kaliteli bir kadrosu var. Ancak bizim dönemimizde UEFA Kupası'nı kazanan kadroyla kıyaslanıyor. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı kadrosu ve şu andaki kadrosu maç yapsa, şu anki kadro kaleye gelemez" diye konuştu.

"Torreia'dan daha iyiydim"

Lucas Torreira'yla kıyaslanmasıyla ilgili olarak ise Suat Kaya, "Lucas Torreira'yı beğeniyorum. Ben, Torreira'nın dört çekerlisiyim. Torreia'dan daha iyiydim. Torreira söylediklerimi duymuş olacak ki artık gol atmaya da başladı. Ben, skorer oyuncuydum. Oynadığım pozisyona göre önemli gol ve asist katkısı sağladım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler