Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Şükrü Hanedar'dan Işıtan Gün'e Cevap

Akın Ungan
31.03.2022 - 19:33 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 19:57

Işıtan Gün'ün 'gizli ve kişiye özel' belgeleri açıklamasının ardından Galatasaray eski futbol A Takım idari direktörü Şükrü Hanedar, cevap verdi. İşte detaylar.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Şükrü Hanedar'dan Işıtan Gün'e Cevap

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da 2021 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi, hareketli günlere yol açtı. Işıtan Gün'ün yaptığı açıklamalara, eski futbol A Takım idari direktörü Şükrü Hanedar'dan cevap geldi.

Hanedar'dan açıklama

Işıtan Gün'ün  'gizli ve kişiye özel' dediği belgelerde bazı isimleri boş bırakarak paylaşması üzerine Şükrü Hanedar, bir açıklama yayınladı. Hanedar şu ifadeler ile Işıtan Gün'e seslendi:

"Bugün, hafta sonu gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurul neticesinde Kulübümüzün üyelerinin tasarrufu ile ibra edilmeyen Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan bir kişinin, kişisel günlüğünde Galatasaray değerlerinden bihaber, bulunduğu konumun ağırlığını taşıyamadığını açıkça gösteren, dedikodu tandanslı birtakım gerçeklikten uzak iddialarından maalesef ben de haberdar oldum."

"Boşluklara sığınmasını doğal karşılıyorum"

"Galatasaray'da görev aldığı günden bu yana ismi sadece skandallarla anılan, futbol dünyasındaki ticari ilişkileri ve gelecek kaygıları nedeni ile Galatasaray'a sürekli zarar veren söz konusu şahsın, yalnızca birkaç ay önce teveccüh göstererek kendilerine Galatasaray'a hizmet etme lütfunu sunan insanların önünde kaçtıkları boşluklardan günlüklerindeki boşluklara sığınmasını oldukça doğal karşılıyorum."

"Yaratmak istedikleri ortamın bir parçası olmayacağım"

"Ancak Galatasaray'da kulüp terbiyesinin nasıl işlediğini bilen bir Divan Kurulu üyesi olarak, bulundukları konumun ağırlığı altında ezilip, görevden ayrılacakları anda, 'gizli ve kişiye özel' belgeleri kamuoyuna servis edenlerin yaratmak istedikleri ortamın bir parçası haline gelmeyeceğimi söylemek isterim."

"Ben Şükrü Hanedar..."

"Ben Şükrü Hanedar, 1982 yılında Galatasaray Lisesi'ne girdim, 1990 yılında okulumuzdan mezun olup kulübümüzün 8923 numaralı üyesi olma şerefini yaşadım. 2017 yılında Divan Kurulu üyeliğine nail oldum. Galatasaray Spor Kulübü'ndeki görevim boyunca beş Başkan ve Yönetim Kurulu ile beraber alnumın akı ile çalıştım."

"Leke sürme çabalarına izin vermeyeceğim"

"Varlıklarıyla Galatasaray'a zarardan başka bir getirileri bulunmayan insanların; şahsımın ve birlikte görev yaptığım insanların itibarına leke sürme çabalarına izin vermeyeceğim."

İlgini Çekebilir
Işıtan Gün kara defteri açtı: Transfer için Terim sinkaflı küfür etmiş!
Habere Git

"Tüm belgeleri savcılarla paylaşmaya davet ediyorum"

"Söz konusu blog yazarını; artık başarısızlığını kabul edip kenara çekilmeye, yaptığı paylaşımda kendi emellerini gerçekleştirmesine izin vermeyen insanların isminin olduğu boşlukları doldurmaya ve elinde bulunduğunu iddia ettiği tüm belgeleri Türkiye Cumhuriyeti'nin kıymetli savcıları ile paylaşmaya davet ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler