Süleyman Hurma, Wesley Ve Fenerbahçe'den Marius Tresor Doh'un Transferi Hakkında Konuştu

14.10.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 15:19

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma; Wesley'in transfer süreci, Marius Tresor Doh'un bonservis detayı, stadyum ve tesis konusu ve ligdeki hedefleri hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Süleyman Hurma, Wesley Ve Fenerbahçe'den Marius Tresor Doh'un Transferi Hakkında Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig takımı Fatih Karagümrük'te başkan Süleyman Hurma; ligdeki hedefleri ve Bandırmaspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Hurma, Wesley'in transfer süreci ve Marius Tresor Doh'un bonservis detayını paylaştı.

Wesley'in transfer süreci

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Süleyman Hurma, "Wesley; dünyada bilenen bir oyuncu. Wesley'in Stoke City'de sıkıntılar yaşadığını öğrendik. Wesley ile görüştük, kulübümüzün yapısını anlattık, o da olumlu yaklaştı. Sonrasında ise transfer süreci gerçekleşti. Wesley, şu anda çok önemli katkı sağladı. Wesley'in takip edilmesi gayet normal" dedi.

Hedef Süper Lig

Ligdeki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Başkan Hurma, "Fatih Karagümrük olarak hedefimiz tekrardan Süper Lig'e yükselmek. 1. Lig için dünyanın en zor ligi diyebilirim. Ligimizde mücadele eden 14-15 takımın hedefi Play-Off ya da ilk 2. Bu noktada zorlu bir lig. Hedefimize ulaşmak için hafta hafta hazırlanacağız. Bandırmaspor maçı da zor bir maç olacak. Amacımız Bandırmaspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek" diye konuştu.

Tesis ve stadyum konusunda konuşan Hurma, "Ne yazık ki stadyum ve tesis konusunda hiçbir gelişme yok. Bu konuda sıkıntımız devam ediyor. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en sağduyulu taraftarlarından birisine sahibiz. Taraftarımız bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na da mesafeye rağmen geliyorlar" şeklinde konuştu.

Marius Tresor Doh detayı: Fenerbahçe bonservise ortak

Fenerbahçe'den transfer edilen Marius Tresor Doh'un bonservis detaylarından bahseden Süleyman Hurma, "Fenerbahçe'den Marius Tresor Doh'u sezon öncesinde bedelsiz olarak kadromuza kattık. Tresor Doh'un satışından elde edilecek bonservis bedelinde Fenerbahçe ile ortaklığımız var. Tresor Doh gelecek vaadeden, önemli potansiyele sahip bir oyuncu. Şu anda takımımızda şans buluyor, iyi yerlerde olabilir" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler