Süleyman Hurma: "Galatasaray, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe'ye yenilen Fatih Karagümrük'te başkan Süleyman Hurma, maç sonrası Galatasaray'a göndermede bulundu. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Noah Saviola: "Salah ile aynı sahayı paylaşmak rüyamdı"

Sarıyer'den hücum hattına Thiam hamlesi

Jayden Oosterwolde'ye Roma'dan transfer teklifi!

Fatih Tekke ayrılacak oyuncuları açıkladı!

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından sözleşmesi iptal edilen locasını geri almak için açtığı dava sonuçlandı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 2-1’lik skorla mağlup etti.
"Bence açıklamayı bu hakemi oraya çıkaranlar yapmalı"
Karşılaşma sonrası hakem kararlarıyla ilgili bir açıklama yapan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Benden açıklama bekleyenlere sesleniyorum. Ahlakla ilgisi olmayanlara benim sesim ulaşsaydı, 35 senedir bir şeyler düzelirdi. Bence açıklamayı bu hakemi oraya çıkaranlar yapmalı" ifadelerini kullandı.
"Galatasaray, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor"
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına da konuşan Hurma, "Galatasaray, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor. Yayına bağlanırsam, 1 milyon TL ceza alırım. Sakinleşmek istiyorum, iyi değilim. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin benimle ve bizimle problemi var" ifadelerini kullandı.