Süleyman Hurma'dan çarpıcı Trabzonspor açıklaması! 'Bir daha Trabzonspor'da görev...'

15.03.2018 - 16:29 | Son Güncellenme: 15.03.2018 - 16:29

Süleyman Hurma'dan çarpıcı Trabzonspor açıklaması! 'Bir daha Trabzonspor'da görev...'

Trabzonspor'un eski sportif direktörü Süleyman Hurma çarpıcı açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e konuşan Hurma şunları ifade etti. 

'Trabzonspor'da şu an yaşananlar sürpriz değil'

"Trabzonspor'da şu an yaşananlar sürpriz değil. Bu durum çok normal ve olağan bir süreç. Çok uzun zamandır bunlar yaşanıyor. Son yıllara baktığımız zaman Dünya çapında bir çok isim geldi. Chelsea'den, Milan'dan, Premier Lig ve Milli Takım seviyesinde oyuncular geldi. Demek ki bir sıkıntı var. Üzülerek söylüyorum bir grup var ve bunlar elini çekmeden başarılı olmak çok zor."

'Trabzonspor'da bir grup var her gelen saldırıyorlar'

"Konu Muharrem Usta, Ersun Yanal, Rıza Çalımbay yada Süleyman Hurma ile alakalı değil. Anlayış değişmesi lazım. Her gelene saldırıyorlar. Bunlar göreve gelince susuyorlar. Bir sene de üç tane takım değiştirip tekrar Trabzonspor'a ve çalışanlarına musallat oluyorlar. Bunların isimlerle alakası yok. Bunların hepsinin başarısız, kötü olması mümkün değil"

'Seçim kazansın diye uğraşanlar 3 ay sonra gitsin diye uğraşıyor'

"Bundan önce sayın İbrahim Hacıosmanoğlu vardı. İbrahim bey seçim kazansın diye uğraşanlar 3 ay sonra gitsin ve yerine Muharrem Bey gelsin istediler. Çok iyi lige başlamıştık ama öyle bir sabotaj başladı ki tutmak çok zor"

'Başkanın açıklamalarının okunacak tarafı yok'

"Kötü sayılan insanların tamamı gitti dendi ama sonuç ne durumda daha borçlu ve daha kötü bir takım. Kendini gösterdikten sonra 6 ay içinde yeniden saldıracaklar. Mevcut başkan sayın Usta'nın bir açıklaması var. Kendi döneminde yaşanan borçlanmayı karşılayacağım demişti. Bu açıklamanın okunacak bir tarafı yok. Ne söyleyen kişilere ne de kulübe bir faydası yok. İnsanların bu kadar şaşırması normal"

'Tavsiyem Trabzonspor'da Trabzon doğumlu arkadaşlar görev yapsınlar'

"Ben daha önce 3 kez görev yaptım ve öğrenmem, anlamam gerekenleri anladım. Bundan sonrada tavsiyem Trabzon doğumlu arkadaşlar görev yapsınlar"

"Çok zor bir süreç oldu. Çok ağır geçti o dönemde de konuşmadım, şimdi de konuşmuyorum. Orada yaşananları anlatsam akıl sağlığımı kaybettiğimi sanırlardı. Trabzonspor Türk futboluna çok lazım bir kulüp. Ülkemizi çok iyi Avrupa kupalarında temsil etmiş bir kulüptür. Futbola çok renk katmışlardır. Trabzonspor bir Dünya kulübü olmuştur. Umarım sorunlarını çözer. Bu nedenle Trabzonsporluyum diyenlerin kendilerini değil kulübü düşünmesi lazım. Başarılı olduğu zamanlara bakarsanız insanların Trabzonspor'a bir şey vermek istedikleri ve kötü zamanlarda insanların Trabzonspor'dan bir şeyler almak istediklerini görürler"

'Derbide kendini iyi kontrol edebilen kazanacaktır'

"İyi oynayan her zaman derbide kazanmaz. Bu nedenle kendini iyi kontrol edebilen kazanacaktır. Bu durum iki takım içinde mümkün. Fenerbahçe kazanamazsa çok zor olur. Maalesef son dönemde üç büyük takımın kendi aralarında oynadıkları maçlar hep gergin oluyor."

'Beşiktaş bu hafta favori'

"Başakşehir - Beşiktaş maçında favoriyi Beşiktaş olarak görüyorum. Başakşehir son dönemde form olarak gerilerde kaldı. Şampiyon olmaya inanmaya başlayınca bir baskı oluştu ve bu durumda takıma etki etti"

Senin için hazırladığımız haberler