Süleyman Hurma'dan hakeme: "Ahlaksız, şerefsiz. Katil olalım diye mi..."

18.12.2020 - 21:52 | Son Güncellenme: 18.12.2020 - 22:21

Fatih Karagümrük'ün sahasında Galatasaray'ı 2-1 yendiği maç sonrası ev sahibi ekibin başkanı Süleyman Hurma açıklamalarda bulundu. Hurma kırmızı kart gören Fatih Terim, maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu ve Henry Onyekuru transfer dedikoduları hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Süleyman Hurma'dan hakeme: "Ahlaksız, şerefsiz. Katil olalım diye mi..."

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük, Galatasaray'ı 2-1 yendi.

 

"Fatih Hoca kime kızdı bilmiyorum"

Karşılaşma sonrası konuşan Hurma, "Sadece bize değil birçok takıma olan VAR'daki yanlışlıklar inşallah düzeltilir diye umuyorum. Tüm ilgili ve yetkilileri düzeltmeye davet ediyorum. Ben objektif maç izliyorum. Galatasaray'ın tepkisi neden oldu bilmiyorum, Fatih Hoca kime kızdı bilmiyorum. Kendi tepkimizin ise haklı olduğunu biliyorum. Penaltı pozisyonundan daha garip şeyler oldu sahada.

 

"Onyekuru gündemimizde yok"

Monaco’da oynayan Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru ile temaslarının olmadığını belirten Başkan Hurma, "Birkaç oyuncu daha aldık. Fakat onlar takımlarında oynadıkları için açıklamadık. Çok iyi oyuncular aldık. İnşallah ikinci devre daha güçlü bir takım olacağız. Çünkü son dönemlerde hem pandemiden dolayı hem de bu başımıza gelen kartlardan dolayı çok geniş bir kadro oluşturma zorunluluğu oluşmuştu" ifadelerini kullandı.

"Ahlaksız şerefsiz" 

Süleyman Hurma bir pozisyonda maçın hakemine, "Ahlaksız şerefsiz" dedi. Hurma maçın gözlemcisine ise "Bunları katil olalım mı diye gönderiyorsunuz?" diye konuştu.

"Biz bu konudaki düşüncelerimizi aylar önce söyledik"

Süper Lig Kulüpler Birliği ve TFF 1. Lig Kulüpler Birliği’nin yayıncı kuruluş ile ödemelerde yaşanan sorunlardan dolayı maç öncesinde futbolcuların 60 saniye topa dokunmayarak yaptığı protestonun sorulması üzerine Hurma, "Onu Kulüpler Birliği’nin yetkilileri konuşsun. Biz bu konudaki düşüncelerimizi aylar önce söyledik. Aylar önce söylediğimiz şeyleri şimdi tekrar burada söylemek istemiyorum. Çünkü Kulüpler Birliği’nin başkanı ve yönetim kurulu var. Onlar bu konuyla ilgili konuşsunlar" diye cevap verdi.

Senin için hazırladığımız haberler