Süleyman Hurma'dan son dakika Mustafa Pektemek açıklaması

04.06.2019 - 21:53 | Son Güncellenme: 04.06.2019 - 18:58

Süleyman Hurma'dan son dakika Mustafa Pektemek açıklaması

Son dakika haberine göre; Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan Cüneyt Dumlupınar, Ufuk Akyol, Fatih Kuruçuk, Hasan Ali Kaldırım ve Mustafa Pektemek açıklaması geldi.

Başkan Hurma, "Mustafa Pektemek'le ilgili bir transfer girişimimim olmadı. Mustafa'nın Karagümrük'te olmasından mutluluk duyarım" dedi.

Cüneyt Dumlupınar devam edecek mi?

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Süleyman Hurma şu ifadeleri kullandı:

"Karagümrük çok köklü bir kulüp. Bizim amacımız Süper Lig'de oynayan ve Avrupa'da mücadele eden bir kulüp oluşturmak. Gelecek sezon teknik direktörümüz Cüneyt Dumlupınar'la yolumuza devam edeceğiz. Ramazan Civelek ve Tarık Çetin'in sözleşmesindeki opsiyonunu kullanacağız"

Fatih ve Ufuk için transfer açıklaması

"Fatih Kuruçuk ve Ufuk Akyol'a çok ciddi transfer teklifleri var. Bu konuda çok detaya girmek istemiyorum. Fatih ve Ufuk için Fenerbahçe'den resmi transfer teklifi gelmedi"

Hasan Ali'ye övgü dolu sözler

"Hasan Ali Kaldırım, West Ham'da da oynar, her takımda oynar. Hasan Ali meslek hayatımda tanıdığım en profesyonel oyuncu"

Pektemek, Karagümrük'e transfer olacak mı?

"Stadyum ve tesis bizim kanayan yaramız. Mustafa Pektemek'le ilgili bir transfer girişimimim olmadı. Mustafa'nın Karagümrük'te olmasından mutluluk duyarım. Anıl Taşdemir benim kardeşim, Anıl'a her zaman kapım açık"

Senin için hazırladığımız haberler