Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma'dan Transfer Açıklaması

Orhan Gülek
22.06.2023 - 11:25 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 11:37

Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük'te başkan Süleyman Hurma, takımın son durumu, yeni teknik direktör ve transferler hakkında açıklama yaptı.

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma'dan Transfer Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz yaz futbolculuk dönemiyle bir efsane olarak anılan Andrea Pirlo'yu teknik direktörlük görevine getiren ancak sezon sonu yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te başkan Süleyman Hurma, takımın son durumu hakkında açıklama yaptı.

"İddialı olan bir takım olacağız"

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 51 puanla kapatan VavaCars Fatih Karagümrük'ün gelecek sezon daha iyi olacağını ifade eden Hurma, "Daha iyi bir derece yapabilirdik. Daha iyi bir takım ortaya çıkarmak istiyoruz. Maalesef futbol koşulları altından kalkamayacak hale geliyor. Biz ligde varsak yukarılara oynayan, iddialı olan bir takım olacağız. " dedi.

"Çok söz aldım ama umut ediyorum"

Karagümrük Stadı hakkında da konuşan Hurma, "Stadyum konusundan artık konuşmaktan utanıyorum. Çözüm üretişlemedi. Çok söz aldım ama umut ediyorum. Yine Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağız, başka alternatifimiz yok. " dedi.

"Bu hafta başında hocamız belli olur"

Hurma, Andrea Pirlo ile yolları ayırması sonrası yeni hocanın kim olacağı yönünde ise şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için hocanın, yabancısı-yerlisi yok. En uygun olan hocayı getireceğiz. Koşullara göre de görüştüğümüz insanlar var. Bu hafta başında hocamız belli olur. İtalyan mı onun için bir şey diyemem."

"Transfer için de ciddi çalışmamız var"

Transferler hakkında ise Hurma, "Levent ve Magomed'e çok teklif var. Rayyana'a Avrupa'nın köklü kulüpleri, teklif yapıyor. Süper Lig'den de teklif var ama sanırım yurt dışı olacak. Sözleşmesi biten oyuncularımız var. Transfer için de ciddi çalışmamız var. Bu sezonda güçlü bir takım üretiriz. İyi de bir iskelet var."  dedi.

Senin için hazırladığımız haberler